måndag 28 november 2016

Konsol för rundstav

Mellan klykorna på konsolen la jag en lång rundstav som löper längs med hyllplanet. Hänger S-krokar på rundstaven och nu är det ordning på . Ledstångsbeslag för rundstav i mässing, krom, rostfri, matt. Oavsett om du ska sätta upp en fönsterbänk, hylla, hyllplan eller annat har BAUHAUS en konsol för dig!


Material: Hyllplan Ø mm rundstav i trä alt stål- eller aluminiumrör. Konsol 30xmm gjuten aluminiumprofil. Ytbehandling: Hyllplan . Förändra enkelt utseendet i ditt hem med krokar och konsoler från K-rauta.


I vårt stora sortiment hittar du krokar och konsoler i flera olika designer för att du . Klädhängaranpassad metallkonsol i vitlackad metall. För rundstav med diameter mm. Denna tredje konsol måste alltså på ett snyggt sätt fästas i nischens. Rundstav i trä är snyggare än metallstänger så helst skall ribborna i . Med en rundstav kan du tillverka stolpar och stänger. Rundstavar finns i olika storlekar och har många olika användningsområden.


På Byggmax har vi både olika hyllplan och konsoler så att du kan göra en konsolhylla i exakt din stil. Du kan använda olika rör eller rundstav till det projektet. Våra konsoler är förstärkta och stabila. Kombinera med hyllplan för att skapa en lösning som håller för tyngre saker.


Förzinkad konsol som tål hög belastning. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring. Storlek: Lodrätt x vågrätt. Väljer du en enkel kommer hatthyllan med en konsol på vardera sida, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg