tisdag 22 november 2016

Förpackningschips

Stöddämpande fyllnadsmaterial av EPS-cellplast. Miljövänligt och återvinningsbart. Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige. Polystyren, skummad polyeten, EPS.


Bildar endast koldioxid och vatten vid förbränning. Produktfördelar: - Mycket .

Beställ förpackningschips , perfekt vid svåremballerade gods med komplex form. Förpackningschips används för att fylla utrymmet mellan produkten . Rätt emballage till rätt pris. Trött på förpackningschips ? Med förpackningschips från Storopack kan du skydda dina produkter i kartongen oberoende av vilken . Fråga: Vad heter det förpackningsmaterial som består av blad- eller ostbågsformade frigolitbitar? Svar: Det heter förpackningschips.


Egenskaper: fyller bra, föremålen hålls fixerade, . Ett klassiskt och enkelt fyllnadsmaterial som är packade i antistatiska påsar.

FÖRPACKNINGSCHIPS 5KBM. Stjärnformade packchips av återvunnen polystyren. Klassiskt och enkelt fyllnadsmaterial. Packchips av vid 1 återvunnen polystyren.


Tillverkas av papper som vrids och skärs upp i längder om ca 40mm. Elastiskt, låg vikt, dammfritt och hög absorbtion mot stötar. Moms och frakt tillkommer. Finns i lager för omgående leverans. Alltid med snabba leveranser i hela sverige!


Portionerare till förpackningschips. Säcken hissas upp i bekväm arbetshöjd över packbordet. Superlätta packchips av av återvunnen polystyren.


En komplett leverantör av förnödenheter till företag och föreningar. Stötdämpande förpackningschips av vid 1 återvunnen polystyren de är perfekta för att skydda, förpacka och förvara andra produkter. Ett 1 nedbrytbart förpackningsmaterial baserat på majs. Vattenlösligt och komposterbart.


Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg