onsdag 16 november 2016

Ekologisk matta barn

Just nu pågår projekt barnrum här hemma, i helgen bytte Tilda och Alfred sängar. Miljövänlig matta ( ekologisk , återvunnen etc) – Husligheter. Med enkla medel kan du skydda ditt barn mot kemikalierna. Härom veckan köpte vi en matta i ull till hans rum.


Vi kemikaliebantar steg . Härlig ekologisk lekmatta i 1 kraftig ekobomull, tryckt med giftfri färg.

Fungerar bra som både matta till barnrummet eller att leka med bilar på. En stor och härligt färgglad lekmatta i 1 GOTS certifierad Ekologisk bomull. Franska laboratorier som validerar att den är lämplig för barn i alla åldrar. Mjuk bomullsmatta i ekologisk bomull från danska LIEWOOD. Passar utmärkt i barnkammaren men även i hemmets andra rum såsom vardagsrum och sovrum.


Ekologiska och miljövänliga designprodukter till barn och föräldrar. Bäddset till spjälsäng är inte alls svårt att hitta i ekologisk bomull, jag. En matta betyder mycket för hur ett rum upplevs och med mattor är det lätt att skapa olika.

Mattan är handvirkad i grovt garn, av certifierat ekologisk bomull. LittleEco erbjuder snygga produkter med den bästa kvalitén till dig som vill leva ett ekologiskt och giftfritt liv. Butik i Lindome, Göteborg. Kasthalls nya matta “Roses” är gjord av ull, med varp av lin och baksida av.


Indien som tillverkar deras mattor av ekologisk och växtfärgad . Unika ekologiska leksaker, babyprodukter och miljövänligt för hemmet. Snabb leverans och superservice. Behöver tips om en bra matta till bebisrummet.


Det ska vara naturmaterial och helst lite ekologisk på något sätt. Marta är en svensktillverkad matta i 1 ekologisk bomull. Mattan är tunn och lätt, men den något gummerade baksidan gör att mattan ändå ligger still på . Alla våra sängkläder till barn är 1 ekologiska och ansvarsfullt producerad genom hela. LUFTBALLONG påslakanset junior delar - ekologisk.


Nu kan vi erbjuda en helt ekologisk yogamatta för barn. Mattorna är gjorda i fina pastellfärger och specialdesignad för små händer och fötter. Dels för att de värnar om vår miljö och är tillverkade i ekologiska naturmaterial, dels för att de ger ett mycket bra grepp . PVC, TPE eller tungmetaller.


Så genom att köpa en ekologisk yogamatta gör du både dig själv och miljön en tjänst.

ProLite är en halkfri yogamatta från Manduka. Pathfinder- Yoga matta för barn (6-år). Här hittar du ett stort utbud av roliga lekmattor som är kul för barn i alla åldrar.


I vårt sortiment finns . Es fehlt: ekologisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg