onsdag 16 november 2016

Hyra badtunna skåne

Hyr en vedeldad badtunna och ta med den hem! En mysig kväll med familjen, bada tunna på firmafest, kräftskiva, herrklubben, svensexa, . Badet är lagom stort för . Hyr din egen badtunna för privata eller företagsfester eller arrangemang och höj stämningen! Hämta själv tunnan eller få den utkörd till önskad adress.

Badtunna – garanterad succée för alla! Avslappnande och trevligt, att bada badtunna utomhus uppskattas av alla oavsett ålder! Kontakt mig för uthyrning av badtunna ! Vi tar emot bokningar både via . HEJ OCH VÄLKOMNA TILL HJALLES BADTUNNOR!


Alla Rättigheter Resarverade. Mysigt korsvirkeshus med träpanel, tillhörande Annex och vedeldad badtunna på vackra Österlen.

Vill du Hyra badtunna i skåne ? Vedeldad badtunna att hyra finns på gården och bastu att hyra finns vid sjön. Tre km från sandstrand och Skånes sydkust ligger vår gård i slättlandskapet. Bo på Lantgård i Skåne.


Nedanstående lista på bastuflottar i Skåne med omgivningar är inte fullständig. Utöver bastubåtar som går att hyra in sig i finns det också ett antal byggen som bara ägaren. Pris: 4kr per sällskap, 6kr med badtunna. Som gäst hyr du hela ovanvåningen som inkluderar två sovrum och ett tv-rum.


Möhippa, Svensexa, Grabbkväll eller tjejkväll? Företagsevent eller klassträff? En vedeldad badtunna passar till alla tillfällen.


Många stugor i Skåne län att hyra direkt av ägaren utan mellanhänder. Vi kan nu dessutom erbjuda extra varm badtunna som är tillgänglig för grupper att abonnera. Trevlig stuga på naturtomt cirka kilometer utanför Vinslöv i Skåne. Stugan har storstuga med köksdel, kaminen värmer gott om vintern eller vid .

Här finns en vedeldad badtunna för personer. Den fina stugan är belägen på Ivö som ligger i Skånes största sjö, Ivösjön. Kanske vill du uppleva konstrundan under påsken eller gå på Kiviks äppelmarknad i september och samtidigt passa på att hyra vår vedeldade badtunna. Hyra stuga i Kristianstad där husdjur och hund är välkomna. Husdjur tillåtna i stugorna i Skåne : Bjuv Borrby Bromölla Burlöv Båstad Eslöv Helsingborg.


Att bada badtunna är en otrolig avslappnade och härlig upplevelse. Givetvis säger vi inte nej ifall ni är ifrån Skåne eller Kronoberg heller. Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin.


Mattisgården kan erbjuda följande weekendpaket med vedeldad badtunna till ett. FÖR NÄRVARANDE HAR VI ETT EXTRA HÖGT TRYCK PÅ BESTÄLLNINGAR VILKET KAN MEDFÖRA ETT PAR DAGARS FÖRDRÖJD LEVERANSTI . Discover the Girls 680vRunning Shoes and stay true to yourself. Visit the New Balance website for further information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg