onsdag 10 maj 2017

Färg att måla på glas

Vitrea 1glasfärg blank, klar och transparent färg med fin lyster. Glas - o porslinspenna glitter. Här visar jag hur du med hjälp av porslinsfärg kan måla på glas och.


Stänken från en pensel full med färg eller en behållare med bläck som . Ska du måla på glas kan vi på Skapamer locka med ett riktigt fint utbud av glasfärg. Vår färg till glas och glasmålning i den här kategorin är inte sådan som skall .

Sätt in pappret i burken igen och börja måla dina motiv. Härdas i ugn vid 1grader i min. Rengör underlaget och se till att det är fettfritt före . Ett hobbyfärgset för glas och keramikmaterial som innehåller pensel och tio olika färger för att komma igång med målning i klassiak. Det går att måla på både porslin och glas. Porslinsfärg finns i hobbyaffärer.


Tänk på att välja färg som tål maskindisk om porslinet ska diskas i . Funderade först på att måla för hand och använda texten som mall inuti glasen, men det var svårt att få det snyggt.

Täckande eller transparent vattenlöslig porslinsfärg för målning på glas , porslin, keramik gips mm. För att föremålet skall tåla maskindisk, låt färgen torka dygn, . Prosols dekorativa 3-D färg Skarabé ger en mörkgrön metallisk yta som i vissa vinklar går mot svart och. Färgen blev tjock ut i . Jag har köpt färg på Panduro och ska måla på porslin, men har tappat bort instruktionerna. Måla på glas och porslin - Hej!


Transparenta färger som släpper igenom ljus mycket vackert på glas. Jag letar efter en sorts färg som man kan måla på glas med. Jag tror att man målar på plast först och sen stelnar färgen till nån slags plastliknande material som . Min vän tänker alltså måla över sina glasrutor med någon form av färg för att minska insynen för dem som passerar hans lägenhet. Nu är det enkelt att själv måla t. Dessa vattenlösliga, bla. Caparol är en internationell färgexpert som vet allt om färg.


Den är utmärkt när du ska måla kakel, måla hårdplast, måla glas eller tex sprutlackerade ytor, . I koncentrerad form kan Grovrent ha en etsande effekt på glas. Om karmbottenstycke och bågens underkant är i dåligt skick, ta bort all färg. Köp en gammal ram och måla med sprayfärg, gärna i en stark färg som turkos eller gult.


Kolla in vad vi använder för typer av färg och vad vi gillar att göra med färg.

Vi älskar klara färger i tjocka lager och vi målar på kartong, lock, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg