onsdag 31 maj 2017

Kyldisk till cafe

Stort urval i allt från vinkyl, ölkyl till kylrum och frysrum och självklart kylskåp och frysskåp till restaurang, café och storkök. Köksoutlet säljer kyldiskar från italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av kyldiskar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Här finner du kontaktuppgifter till oss på Colia.


Med rätt exponering skapas en trivsam atmosfär som bidrar till merförsäljning. Exponeringsskåp och vinskåp .

Se efter här och sök i våra kategorier av kyl. Alltid hög funktionalitet och lång hållbarhet. Vi har just nu väldigt många begagnade kyldiskar till cafe.


Kyl och frys, restaurangutrustning, storkök och café. Direkt import av kylrum, frysrum, kyldisk , kylskåp till det bästa priset – Storköksbutiken. Kylmonter, kyldiskar och kyldisplay till café , konditori, butik och även kvadrat kylmonter till restauranger.


Våra display är perfekta för att visa allt.

Oavsett om du är ute efter utrustning till ditt storkök eller ditt lilla gatukök har expondo det mesta i. Bartscher kyldisk för montering på vägg Rimi - 2Liter. Kyldisk för servering Kampri. Toppdel till serveringsdisk rostfri med belysning. Caféutrustning för café och restaurang.


STARTSIDA 300x200transparent. Välkommen till en kort presentation av Bureca . Har även kyldiskar till butik, restaurang . Snygg Bellissima Installation levererad till Cafe Svea´s i Kumla. Det kan handla om allt från mat och dryck till blommor och djurfoder. En kyldisk finns i olika utföranden, både avseende innehållsvolymen och annan.


Liggande eller även stående för den delen till exempel för matvaror som skivat kött,. I Onsala finns det matpajer i vår kyldisk för 59:-. Nu har du chansen att köpa våra supergoda sallader som vi tillverkar till våra smörgåstårtor och smörgåsar.


Transport: Pralindisk, kyldisk Vallentuna - Öjebyn.

Avlämningen sker i kyrkanslokaler i Öjebyn, Piteå. Efter leasingperiodens slut löser du avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 10–procent av maskinpriset. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera . Till caféet hör även en mindre lokal med separat ingång, som också kan . En fantastisk räksmörgås som var stor och med mycket räkor och till efterrätt en saftig och underbar. Vill sända ett stort tack till den trevliga personalen som fixade alkoholfritt till min sambo.


Café Norr, Eskilstuna, Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg