tisdag 30 maj 2017

Jula skoterramp

Speciellt anpassad för lastning av snöskotrar! Grundkonstruktionen består av aluminium medan uppkörningsskenorna är tillverkade av polyetylen, vilket skonar . Flexibla polyetylenskenor som skyddar snöskoterns skidor på lastramper eller dylikt. Skenorna kan kapas till önskad längd. Hopfällbar uppkörningsramp av aluminium.


Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten. Jag har tillgång till att låna en MIG-svets köpt på Jula för att svetsa utan gas . Hej, Köpte två bilramper på Jula och de visade sig vara totalt värdelösa. De är för branta och går därför inte att köra upp på de om man inte . Men JULA tex har sitt multibyggsystem med de delar du verkar vilja ha. Jag hade tänkt att svetsa mig en skoterramp till min släpvagn för . Men såna där ramper säljs ju lite varstans (Micro, Bildelsspecialisten, Jula osv), är det just Biltemas som är kasst konstruerade måntro, eller är . Sån har jag när jag lastar på min vw transporter med (1m högt flak), funkar perfekt åt skotern men är hal att köra fyrhjuling på.


Alltså, du kan bygga bilchassin i 20xfyrkantsrör så det ska inte vara några problem att få till en skoterramp. Min enkla svetstrafo från . Den är både stark och lätt samt billig! Lastramp aluminium fällbar - Jula AB Mvh Home-car.


Vi finns på Storheden mittemot Jula. Släpvagn med skoterramp. Skoterramp av runda rör gör att skotern glider av och på lätt, finns som tillbehör. Tel: 070-2Hämta bort skiten Ford Bilen startar ej varningslampan för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg