onsdag 10 maj 2017

Skjutdörrsparti aluminium

Helisolerat skjutparti för åretruntbruk. Energiglas med supervarmpaket som standard. Standard är också att dörrbladen är lika.


Skjutdörrar från Kronfönster finns i trä, aluminium och komposit. Högsta kvalitet med marknadens bästa garantier.

Se våra erbjudanden på skjutdörrar. Lättmanövrerat skjutdörrsparti som öppnar upp väggen och släpper in ljuset. Därför erbjuder vi dig bland annat två olika skjutdörrspartier , olika färgval och också. Dörrarnas unika kombination av aluminium på utsidan och trä på insidan. Norrland Plus och är vårt mest isolerande skjutdörrsparti för fasad.


Skjutdörrspartiet är kraftigt dimensionerat för ytterväggen med sitt karmdjup på 1mm. Snygga och praktiska kvalitets skjutdörrar och vikdörrar för nordiska klimatet.

WG 1levereras med ett stort manöverhandtag i aluminium på insidan som är lackerad i samma färg som partiet. Partiet levereras alltid med ett skålhandtag. För en snygg och flexibel altan passar skjutdörrar och skjutdörrsparti perfekt. Det gör det enkelt att anpassa efter behov. Hitta din skjutdörr här!


Elitfönster Original Alu Original Alu - Miljö. Klassisk svensk charm med fingertoppskänsla för kvalitet. Nu med aluminiumklädd utsida. Energieffektiva 3-glaskassetter, karm av impregnerad furu med utsida av aluminium och tröskel av hårdträ. Ett skjutdörrsparti , som skjutdörrar även kallas, håller fukt och väta ute tack vare sin speciella lyft och . Träskjutdörr med alubeklädd utsida och -glas isolerruta.


Personsäkerhetsglas in och utvändigt. Se vidare på fliken Tillval. Klicka på bilden för att förstora den. Gå till produkt Gå till produkt Lägg i varukorg.

Skjutdörr Nordiska Fönster Norrland 3-Glas Aluminium Plus 4-delad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg