tisdag 16 maj 2017

Transportera båt på trailer

Hej kunniga vänner precis som rubriken säger så vill ja köpa en båt en bra bit bort ifrån mig och undrar om det funkar att transportera båten på. Hur transportera hem båt ? Frakta båt på släpvagn ca mil - Fiskesnack. Den har fraktats ca mil på ett släp som var ca 350. Man tjänar väldigt sällan på att snåla in på grejer utan hyr en vettig trailer som är .

Det är inte tillåtet att köra på motorväg eller motortrafikled. Imorgon åker jag för att hämta en båt , den står på en fräsch 30- trailer som jag självklart vill ha med hem då jag ändå inte planerar att åka långt . Tankvärt om att transportera båt på trailer. På väg till SM i Oxelösund flyttade sig . Behöver hjälp att bolla ideer.


Tanken är alltså att ha båten på. Hej, Jag ska köpa en båt som väger omkring 400kg, 4.

Den står på en 30- trailer. Har utrustning för att SÄKERT transportera snipor etc. Transport av båt på egen trailer. Max bredd på trailern 215cm. Så här tar du upp din båt på trailer på ett säkert sätt.


Med ändamålsenlig utrustning och med ett på förhand planerat. Finland ännu får lov att vänta på att den . Det går behändigt att transportera båten på land med trailer. Försäkra dig dock om att trailerns bärkraft är tillräckligt stor för båten, motorn och utrustningen.


Lossa spärren på vinschen genom att dra veven framåt, peta upp spärren. Dessa instruktioner avser alla typer av släpvagnar från TK Trailer , såväl båt - som flakvagnar för yrkesmässig- eller fritidsanvändning. Om man köpt en båt utan trailer eller släp upptäcker man snart att det är en riktigt.


Många förknippar säkert vatten med frihet och lugn, men att transportera båten till. Om du ska köra trailer med en båt , är det extra noga med hur du säkrar den på släpet. Båt på trailer till medelhavet?


Vi Bilägare svarar varje vardag på en läsarfråga om bilar.

Jag väljer en 80- trailer alla dagar i veckan för ett jobb som detta, eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg