torsdag 13 juli 2017

Blanda egen fönsterputs

För att göra ditt eget fönsterputsmedel så behöver du följande produkter och saker:. Fick detta ”hemliga” recept av en fönsterputsare för år sedan och det funkar lika. Dennis Andersson, professionell fönsterputsare , har aldrig provat. Det är en gammal metod som man använde innan fönsterskrapan kom, säger han.


Gör egen fönsterputs och få skinande rena fönster hemma.

Det kanske är i Stockholm, där de flesta av höghusen finns i Sverige, som fönsterputsarna har mest att göra. Extrahera citronsaften och blanda med äppelcidervinägern i sprejflaskan. Som du kan se är det väldigt lätt att göra en egen ekologisk fönsterputs , och det . Eller andra rengörings produkter. Gör du ditt eget fönsterputs ? Fungerar de lika bra som de köpta?


En liten klick av detta och att från köksskåpet kommer att ge dig den bästa fönsterputsen!

Jag använder det vid städning i alla rum, även i badrummet och köket, dessutom vid diskning, dammtorkning och fönsterputs ! Blanda egen fönsterputs. Häll blandningen i en hink och fyll på med varmt vatten. Tvätta fönstren med lösningen. Fönsterputsare använder Yes- diskmedel, vatten och T-röd och det blir ju rent.


Jag gjorde eget Miljösnällt och Giftfritt fönsterputsmedel genom att blanda dl vatten och dl Ättika med droppe miljömärkt diskmedel. Någon som har ett recept på fönsterputs ? Vet att man kan använda t-sprit, men i så. Det du i första hand behöver är en bra fönsterskrapa, en som är avsedd för just fönsterputs. Många förväxlar fönsterskrapa med duschskrapa . DIY Skin Care Recipes : Irritated Skin Scalp Spray - Knock out your re dry, itchy scalp. Använd inte skrapan från duschen till fönsterputsning.


BLANDA VATTEN OCH DISKMEDEL ELLER FÖNSTERSÅPA. Vill du städa miljösnällt och skonsamt går du till ditt eget skafferi i stället för. Vill du blanda egen fönsterputs : häll en droppe diskmedel och en . När du ska putsa fönster kan du göra ett eget putsmedel av lämpligen av vatten, diskmedel och ättikslösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg