SYSTEM FÖR EGENKONTROLL. Detta är endast ett exempel. Systemet måste anpassas till aktuell verksamhet. Mall för att ta fram egenkontrollprogram för livsmedelsverksamhet. Informerar om syftet med egenkontroll ; säkra livsmedel, redlighet mot kund och att undvika . Här vill man inte stå med bilen.
Försök att ha så få papper som möjligt att hålla reda på. Skriv ner ett städschema och häng upp i . Du som livsmedelsföretagare ska veta att maten är säker och rätt märkt. Journal för egenkontroll. Ankomstkontroll av varor och emballage.
Märkning Följesedel Sign. I ditt system för egenkontroll ska det också finnas en åtgärdsjournal. Där skriver ni ner eventuella. Det gäller alltså för dig som har restaurang ,. Du som är livsmedelsföretagare är ansvarig för att maten du säljer eller serverar är säker att äta och har rätt märkning och sammansättning. Egenkontroll : Ett par veckor efter det att ni startat er verksamhet kommer en inspektör att komma på besök (oftast bokat i förväg) och se att ni . Storhushåll ( restaurang gatukök/café).
Försäljning av färdigförpackade livsmedel. Med beredning/ behandling bearbetning av följande. Ansvaret för att skapa ett system för egenkontroll ligger på företaget.
Varje rutin fungerar som en mall med en informationstext högst upp.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.