onsdag 12 juli 2017

Kranbil prislista

Lillebils kranbilar är av typerna citykranbilar och kan oftast beställas till samma dag. De flesta av våra kranbilar är lågbyggda för att klara viadukter och de många . Då det finns behov att både lasta och lossa material är tippbil och kranbil det optimala redskapet. Oavsett om du behöver ett lass matjord levererat in på tomten, . Jag jämför bara med vad en Huddig kostar och den som har bra betalt hamnar nog runt detta pris , men då kostar den ytterligare ca 5milj.

Vi har ett 70-tal kranbilar i vår fordonspark. Allt från små pickuper till 5-axl kranbilar, varav de största med lyftkapacitet upp till tonmeter. Lyft och Transport av byggmaterial, maskiner, båtar, bodar, eller annat tungt och skrymmande gods.


Sonen Roy Johansson tog. Vi tar betalt efter det vi kör, och sätter pris efter gods och storlek. Alla kunder, stora som små,. Från lyft till trädfällning.

Bygg- och entreprenadföretag eller kommuner som behöver kranbilstjänster har en given samarbetspartner i AkkaFRAKT. Med vår kranbil lyfter och transporterar vi regelbundet byggmaterial,. Möbler i samlast med turbil. Vår ambition är att tillhandahålla rätt sorts kranbil för kundens arbeten. Våra kranbilar har specialutrustning vilket gör att vi även kan åta oss specialuppdrag . Vi tillhandahåller stora och små byggkranar, mobilkranar, kranbilar och lastbilar.


ADR debiteras ordinarie prislista med tillägg. Lastbil pris per timme (minsta debitering tim). Hyr kranbil för att förenkla dina lyft. Kranbil räckvidd ca meter. Har du god framförhållning och flexibilitet har vi lågt pris.


I vår fordonspark har vi tillgång till allt från kranbil och liten lastbil, till skåpbilar, . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra . Det beror på problem i det överliggande nätet. Det är Eon som ansvarar för det säger Mattias Brage, pressansvarig på Kraftringen.

Vi utför all förekommande körning till ett lågt pris. Välkommen till Dalakranar. Letar du efter en kranbil i Avesta kan vi alltid stå till tjänst, oavsett vilken typ av lyftarbete du behöver utföra.


Stackars höjdrädde Per har fastnat högt upp i en tall. Fakturino Jämför och hitta bäst pris på fakturaköp och företagslån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg