tisdag 18 juli 2017

Rullgaller

Vi erbjuder en rad olika rullgaller och galler, alla med säkerhet och trygghet som grund. Rullbara galler för inbrottsskydd i stål eller aluminium med perforerade lameller för maximal genomsikt. Rullgaller ger insyn utan att tumma på säkerheten. Svenska Jalusi Ab har marknadens bredaste sortiment av inbrottsskyd jalusier, säkerhetsgaller, rullgaller och rulljalusier.


GALLEREXPERTEN hjälper dig med att hitta de bästa säkerhetslösningar för er. På dörrbolaget erbjuder alla typer av rullgaller i alla dimensioner.

Hos Alux hittar du både rullgaller och rulljalusier. Gallren har antingen perforerade lameller eller öppna maskor. Stöldskydd för butiker, foretag, privathem. Vi monterar jalusier och rullgaller för avskiljning, stängning och inbrottsskydd i kiosker, skyltfönster, butiker i gallerior och köpcentrum.


Vårt sortiment innehåller bl. Vi hjälper dig med anpassade säkerhetslösningar. Kontakta oss för mer info! Profilen har mm små perforerade hål Denna denna profil rekommenderar vi vid montage på utsidan av skyltfönster där man . Lämplig för butiker, entréer och skyltfönster för att förhindra .

Pedelux rullgaller är mångsidiga och passar t. Med rullgaller behålls god genomsikt även i nerkört läge. Vid utomhusanvändning rekommenderas skyddskåpa som skyddar jalusiet mot snö, regn och smuts. Hej, Säljer två st rullgaller i vit lackerad aluminium från svensk kvalitte. Fungerar som de ska i brukbart skick. Yttermått bild nr 1: B 335cm, H ca . Kraftigt inbrottsskydd i stål eller aluminium.


KONEs rullportar, rullgaller och jalusier säkerställer ett pålitligt och smidigt flöde i många olika miljöer. Rullportar är bra för miljöer där golvutrymmet är viktigt. Sett ur säkerhetsaspekt så är det nog inget annat sätt än rullgaller som har visat sig mer effektivt när det gäller att förebygga brott och det säger sig själv att när . Vi kan erbjuda en mängd olika skydd mot inbrott och skadegörelse.


Vi skräddarsyr efter Era behov. För mer information, se Svenska .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg