måndag 31 juli 2017

Grundisolering isodrän

Planerar att gräva om grunden i vår och dränera om. Kontakta oss för hjälp med grundisolering , dränering, schaktning, rivning i nynäshamn. Skivorna bör monteras med förskjutna skarvar.


Vi kvalitetssäkrar arbetet genom fotodokumentation och lämnar års garanti. ISODRÄN -skivorna kan punktklistras med punkter per skiva, ca .

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi har års erfarenhet av dräneringsarbete och grundisolering. Genom att fylla funktioner inom isolering för källarväggar, platta på . Vi utför grundisolering och dränering av husgrunder. Vi brukar använda isodrän.


Källaren blir varmare och torrare och isodränskivan arbetar . Isolera källarvägg utifrån med STYROFOAM.

Vi erbjuder följande tjänster inom dränering och grundisolering. Isodrän around the house. Dränab AB: dränering och. Vi grundisolerar villor, flerbostadshus, garage m. På det här huset är de tyngsta och mest väsentliga renoveringarna redan genomförda: Ny dränering och grundisolering , nytt tak, nya 3-glasfönster, . Vi är experter på dränering och grundisolering. De flesta av mina kunder är företag men jag åtar mig även jobb från privatpersoner.


KONTAKTA MIG GÄRNA FÖR EN GRATIS . Nedan sitter fyra vita plastfästen. Här följer några fler exempel. Grundisolering med isodrän , dränering med.


Essdränrör, ny dagvatten brunn, nya vatten och avloppsledningar etc. På fredag hämtar jag hem isodrän , rör, duk mm och så kan monteringen sätta igång i . Att utföra en dränering eller grundisolering är tungt, svårt och ansvarsfullt. Sockeln vid transportgångar kan.

BJE SERVICE utför det mesta inom mark och anläggning men fokuserar framför allt på dränering och och anläggning . Letar ni efter grundisolering eller isolering grund? På vår Bygg-sida hittar du företag som. Ett av våra specialområden är grundisolering !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg