onsdag 19 juli 2017

Rutschkana säljes

Annons orutschkana på Citiboard. Rutschkana i metall säljes. Har stått i allmän lekpark tidigare. Rostfri rutschkana säljes i befintligt skick enligt bild. Säljes på uppdrag av ett företag.


Klättertorn med svängd rutschkana.

I tre delar så lätt att frakta Höjd: totalt ca 8m Bredd: ca 2m Längd: ca 2m 6m diameter på . Jämför pris på Leksaker från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Stabil rutschkana som passar för de minsta barnen. Lekställning med rutschkana ,. En rutschkana i vardagsrummet, en säng som också är ett akvarium eller gungor som köksstolar? Här är fantastiska och galna hem som du . Har planer på att skaffa en rutschkana till vår tomt, modell större (typ de man brukar se i lekparker).


Vi är alltid redo att hjälpa dig. Har du frågor och vill ha svar direkt.

Höjd till sängbotten cm. Med rutschkana som kan tas bort och ersättas med vanlig stege. Trappan har ledstång, specialdesignat fotfäste och en . För inomhus- eller utomhusbruk. Vattenslang kan kopplas till, . BR nypris 299kr, jag vill ha 150kr för den.


Endast använd några ggr. Inläggsfunktioner: Skriv ut inlägg Påminn mig! Gummikakel Nsh 500X250X45mm Svart. Transport: Stadig rutschkana Vaxholm - Täby.


Mycket stabil rutschkana säljes. Fin åkyta i rostfritt stål. Bärhjälp inkl chauffören: Vet ej. Loftsäng med rutschkana.


Här finns allt från enkla lekstugor utan golv till stugor med tillhörande veranda, stege och rutschkana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg