måndag 31 juli 2017

Oljad ekparkett skötsel

Golvbranschen, GBR har skötselråd som branschens leverantörer använder. Dessa innehåller tips på hur man bör städa olika golvmaterial . Vi har dels lagt Byggmax oljade ekparkett i ett par rum, dels låtit slipa och olja ett fint parkettgolv som redan fanns i lägenheten. Hur behandla mitt oljade ekgolv? Nyinoljat golv blev torrt efter lite moppning med såpa.


Och rätt skötsel kan förlänga livstiden på golven.

Som ekparkett , det kan skapas en reaktion med garvsyran som finns naturligt i eken. Daglig skötsel Se upp för vatten Använd entrémattor Förse möbelben med filttassar Undvik att gå med högklackade skor på golvet Lägg inte golvet i . Lackade, oljade och såpabehandlade golv kräver lite olika skötsel. Ett lackat trägolv, oavsett om det är furutiljor eller en ekparkett , är känsligt . Som med många andra produkter kräver ett trägolv lite omsorg för att hålla sig i gott skick. Med rätt underhåll kommer ditt trägolv att behålla sin skönhet under . Goda råd om hur du bäst sköter om ditt parkettgolv och vad du ska göra om olyckan är framme.


För att Kährs trägolv ska behålla sin tålighet och sitt vackra utseende bör de underhållas med några enkla metoder. Vi har en mycket slitstark ytbehandling, vilket .

Skyddar lackerade trägolv. Fyller i mikrorepor och stärker lackytan. Säkerhetsdatblad - Lackrefresher.


Den dagliga städningen utförs med torra metoder, t. Underh CA5ll-av-ekparkett-med-H CA5rdvaxolja. Trägolv kräver därför speciell skötsel och omvårdnad. Parkettgolv_Ek_oljad_3_stav_Barlinek. Ekparkett-1-stav-Oljad-o-Borstad-1. YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEyMDczMTk7czoxOiJ3IjtpOjEwMjA7czoxOiJoIjtpOjMyMDA7czoxOiJjIjtpOjA7czoxOiJzIjtpOjA7czoxOiJrIjtzOjQwOiIzZDJmZmYyNTgwM2RmNzgzNTc5YTk2MDAwYzRjMjRhMTI5OWUxMzRiIjtow:81pt:d2ihp3fq52ho68.


Easy_SoftLocwhiteoakactivebrushoil_R. Med Gclick, enkel att lägga. Furu XL Tilja Vit, oljad. Svensktillverkat parkettgolv Ek Estoril med en oljad och borstad yta från Kährs.


Elegant golv som passar hemmets alla rum. Beställ fraktfritt på nätet. Kräver mer skötsel än lackat: tvättas med såpvatten.


En gång om året bör alla möbler flyttas ut, en riktig rengöring göras, gärna med trärens, . Nackdelen med oljad parket är väl just att man måste olja in den då och då.

En snickare vi pratade med rekommenderade just lackad ekparkett i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg