fredag 14 juli 2017

Självhäftande gummilist

Slipp drag i fönster och dörrar! D- list i Cellgummi självhäftande. D-formade, självhäftande tätningslister, tillverkade av EPDM-cellgummi för bästa åldrings- och väderbeständighet.


Självhäftande tätningslist i svart EPDM- gummi. Två storlekar 8xmm eller 10xmm.

Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö . Beställ bilkaross hos Swedol - branschledande kompetens och hög kvalitet med landets bästa kundfokus. E-Profile är en självhäftande och varaktig gummilist för gör-det- självaren. Det är en flexibel tätning mot drag som kan minska uppvärmningskostnad . Vi har specialiserat oss på gummilister och gummiprofiler, men vårt sortiment innehåller mycket mer än så.


Detta för att eliminera risken för galvanisk korrosion. Ljuddämpningsmaterial med mm självhäftande polyetherskumplast och PVC- film.

CELLGUMMILIST SJÄLVHÄFTANDE. ALU-F dräneringslist för montering av kanaltakskivor gop Multiglas mm. Passar till springor mellan 2-mm. Borstlist självhäftande.


För montering i nederkant på. Tätningslist 3M Silicon O- list SIR. Lämplig för mindre springor tack vare E-Profilen. E-profilen av EPDM-gummi är beständig mot . P- list tillverkad av EPDM cellgummi för tätning av fönsterspringor.


En hållbar och självhäftande dörrtätningsborst. Mjuk och flexibel tätning 3-8 . Gummilist självhäftande. Används för tätning av t. Universallist som tätar, skyddar och dämpar. Bredd mm Höjd: mm Längd: m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg