onsdag 26 juli 2017

Storsäckar spannmål

Brett sortiment, utformade. Obelagd storsäck 2-lyftöglor, lämplig för spannmål , granulat. Big bag lämplig för granulat, foder och spannmål. En flergångssäck som vanligtvis används till spannmål , utsäde, foder och liknande.


Säcken är utrustad med stycken lyftöglor, fyll- och tömrör.

Visste ni att ordet ”skörd” är besläktat med ”hösta” och ”inhösta” - det vill säga ” samla” och ”hämta in”? LC Packaging har storsäckar i samma . För spannmål , utsäde, foder och granulat. Våra 2-ögle storsäckar kan tillverkas med belagd väv på en sida eller med.


Våra 1-ögle storsäckar kan tillverkas med belagd väv på en sida eller med. De är användbara vid paketering av potatis, spannmål , bönor eller nötter. Kompletteringsfoder med spannmål avsett till växande djur för medel till hög tillväxt.

Sund Merax är ett kompletteringsfoder utan spannmål. Odlar själv ha sexradskorn. Sålde i år storsäckar med korn till.


Det finns mycket att tänka på när man skall hitta en lämplig storsäck för det material som skall fyllas. Vi har lång erfarenhet av många. Ventilerad storsäck för potatis och grönsaker.


Det krävs inga verktyg till användningen och storsäcksventilen är konstruerad till att flyttas från storsäck till storsäck. Lösgör det orange skyddet, tryck ventilen . Många bilister fick böter idag efter att ha kört omkring med så kallade storsäckar med spannmål och dylikt som inte var fastsurrade. Krossensilerad spannmål kan även lagras i plansilo, tornsilo eller storsäck. Plastskivor i olika storlek, tjocklek och färg.


Foderråvaror i form av icke värmebehandlad spannmål till. Transport av paketerade förblandningar (inkl. storsäckar ). Enkel och kontrollerad tömning av storsäckar med återförslutbar plugg och flexibel tömningsdosör. Avsedd för alla typer av .

Storsäcksutlopp, modell Raimo. Lång räckvidd för enkel och smidig hantering av storsäckar. Fusarium i spannmål är ett återkommande problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg