onsdag 1 november 2017

Uv skyddsfilm

Skydd mot ultraviolett strålning. Effektivt skydd mot blekning. Köp online eller ring oss för personlig service!


Jag har kikat en del på UV skyddsfilm men dels verkar det bara säljas i stora breda stycken (som är rätt dyra) och dels undrar jag hur lätt det är . Fönsterfilm, säkerhets film, film med UV skydd för fönster. Som en av få leverantörer i Halmstad så erbjuder vi även skyddsfilm.

UV - skyddsfilm NR70GDLSR. Reflex – Dekor – Etiketter – Vepor – Rollup – Bildekor – Lastbilsdekor – Printing – UV Printing . Lättrullad vit plastfilm som. Lätt att sätta dit och ta . Varumärke: SCHNEIDER ELECTRIC.


Solskyddsfilm filtrerar bort av solens UV-strålning och därför ett bra skydd för golv,. Få bättre ekonomi och en bättre inomhusmiljö med solskyddsfilm! Genom att låta montera solskyddsfilm på fönsterglasen till dina lokaler finns det stora .

Fyra separata lager av optisk transparent polyesterfilm laminerad för att skydda ytor från avskitlig och oavsiktlig skada som. Säkerhetsfilm, skyddsfilm eller repskyddsfilm? Garantin innefattar följande specifikationer och gäller ljustransmission, täthet och hållfasthet. Täck fönster med UV skyddsfilm. Eftersom solen är inte bara dåligt för ögon och hu hjälper fönsterfilm UV-skydd bekämpa effekterna på ditt hem också.


Det är en typisk skyddsfilm som används som skydd för rutor. Det brittiska företaget Madico Graphic Films återupplivade den särskilda online- portalen för sitt växande utbud av miljövänliga, UV och . Kyrkan behöver kontinuerlig tillsyn, och en portabel avfuktare rekommenderas. Transparent lackskydd som skyddar dörrkanter och insteglister mot repor. Självhäftande TPU-film för enkel montering.


Sorry, the product you are looking for is not available for now, please contact us. LLumar säkerhets- och skyddsfilm. Värden avser film monterad på insidan av mm.


Skuggningskoefficient B-värde. Car Window Tinting with UV shield coating.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg