fredag 14 november 2014

Bilglas göteborg lördag

Våra erfarna tekniker byter och lagar bilglas hos dig i Göteborg. Vi utför även stenskottslagning och inbrottsskador. Laga stenskott, drop in hos oss på Thoréns Glas.


Din glasmästare på Hisingen i Göteborg. Läs mer om oss och boka tid eller kom in för byte av bilglas och .

Att laga ett stenskott tar ca minuter, ett byte av bilglas ca h. Vi finns på 1anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolaget, . Ett litet stenskott kan växa till en spricka. Så laga det direkt, så slipper du ett onödigt byte av hela vindrutan.


Det kostar bara 0-2kr beroende på . Vi hjälper dig med bilglas och utför alla typer av glasarbeten, till exempel stenskottslagning och rutbyten.

Bilia kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen har. En stenskottslagning går snabbt att åtgärda och är inte så kostsam. Vi samarbetar med Ryds bilglas AB i Bäckebol och byter din vindruta i samband med service eller annan reparation. Byta bilglas - timmar. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för ryds bilglas i Göteborg.


Vi erbjuder reparation av. Automekano i Göteborg AB. Alla våra verksamheter, Måndag-Torsdag 07. Lördag Ring för öppettider. Vi har drop-in för hjulskifte.


Under helgen genomför vi ett tekniskt underhåll av Mina sidor som är stängt lördag mellan 07. Välkommen till Bilcentralen i Göteborg AB. Bilvår BilDäck-Service, Däckhotell samt förmedlar tjänster som bilglas , lackering m. Gäller vid nybeställning av markiser, plisséer, persienner och . Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Hisings Backa i Göteborg !

På fredagar stänger vi klockan 14:00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg