måndag 10 november 2014

Sinusplåt tak

En klassisk tak - och väggprofil med mjuka former. Falsat tak med ett klick! Egen tillverkning, valfria längder, kort leveransti många färger, färdigt omvik i nerkant!


Sinus T har en unik profil som ger ditt tak ett traditionellt utseende. Takpanneplåt ger intrycket av att vara ett levande tak och är lik traditionella tegelpannor.

Passar både moderna och äldre hus. Plåttaken är underhållsfria och har den fördelen att mossa sällan får. Plannja Sinus, passar för fasad men även för tak och tillverkas i resistent aluminium och är särskilt lämpad för hus nära våra saltstänkta kuster.


En funktionell beklädnad av väggar och tak både inom och utomhus. Flera av Plannja profiler finns med praktiskt kondensskydd på undersidan av plåten. Vi erbjuder takplåt, taktegel, takavvattning, plåtprodukter, tillbehör m. Läs mer om våra nya produkter här på hemsidan.

Slätplåt i format och rulle. En modern och funktionell takpanneplåt som passar utmärkt för tak på bostadshus, gårdsbyggnader och kommersiella fastigheter. En tät och lätt lösning utan . Inomhusmiljön är viktig i alla lokaler och bra ljus är en centralt. Transparenta glasfiberprofiler släpper in . Sinus är en stark och tålig plåtprofil.


Profilen är mycket ekonomisk och kan monteras både vertikalt, horisontellt och diagonalt. Lindabs aluminium är tillverkad av nordiska verk för att klara av det svenska klimatet extra bra. Ett perfekt materialval vid tuffa miljöer som exempelvis . Trapetskorrugerad (TRP), sinuskorrugerad eller pannplåt.


Enklare plåtprofiler finns i olika former, färger och plåtmaterial. Tack vare korrugeringen blir materialet . Observera att plåtarna alltid ska monteras från höger till vänster, och att Constop- filten ska vara invändig. Vi kan optimera byggnadens stomme, tak och vägg så att de uppnår projektets specifika målsättningar, och till och med optimera energikostnaderna över hela . Byggnaden ska utföras med fasad av silverfärgad sinusplåt , silverfärgade aluminiumfönster och tak av svart papp. Varje butik får välja kulör på .

Användningsområdena är nästan obegränsade – från större fribärande konstruktioner till entrépartier, skärmtak, fläktrumstak, ventilationsschakt på tak , etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg