tisdag 18 november 2014

Hörnbox uttag

Komplett hörnbox med både USB och st vägguttag. Vägguttag i hörnbox från ABB Impressivo. Beställ enkelt online till bra pris. Kapslat uttag för utanpåliggande montage.


Uttag för infälld installation.

Hörnbox med tre jordade uttag. För montage under överskåp eller i hörn. HÖRNBOX M 3-V UTTAG SKRUV MED SKRUVANSLUTNING. Timer-kit hörnbox 10A 15m-8t . För utanpåliggande montage i hörn och under skåp.


Visa filter Stäng filter. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A- .

Avseddför montering i hörn eller under köksskåp. Levereras med snabbkoppladeuttag och brytare för . Elko hörnbox med 3-vägs jordat vägguttag. Används för utanpåliggande montage i hörn och under skåp.


Praktisk hörnbox för montage av uttag i hörn som ger många möjligheter. Fast det där är ju ett problem man egentligen aldrig stöter på då man sätter ut ett uttag (läs i mitt fall hörnbox ) på varje . Mycket uppskattad modell för smidigt montage, kan monteras både liggande och . Avsedd för montering i hörn eller under köksskåp. Sortimentet av kompletta timerenheter med uttag består av infällda och utanpåliggande varianter samt en enhet som dessutom har sladd och stickpropp. Det finns även en variant med timer och uttag i hörnbox.


Inställningsmöjligheten är 15 . Lämplig för placering t. ELKO 1-vägs infällt vägguttag Elko Plus 0. En snygg box för montering i hörn eller under ett köksskåp. Går att kombinera med samtliga vägguttag, brytare mm från Optima-serien. Ofta behöver man placera strömställare och uttag i ett hörn, till exempel under överskåpet i ett kök.

Basic timer kombinationer. Flera hörnboxar kan monteras efter varandra. Den här sidan använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbsidan godkänner du detta. Du kan gå in under säkerhetsinställningarna i din webbläsare och välja att rensa cookies eller helt stänga av dem.


Läs mer om vår policy här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg