måndag 17 november 2014

Inreda fönsterbrädan

Vi är duktiga på att inreda hemmets olika rum, men fönstren kan lätt glömmas bort. Att ställa några krukväxter på fönsterbrädan gör visserligen . Fråga: Vi har kört fast med hur vi ska inreda sovrumsfönstret i vårt hus. Fönsterbrädan är lång och smal så det mesta man ställer dit ser litet och . Finns inget som lyfter en inredning så bra som en rätt placerad matta, väl.


Uppdatera fönsterbrädan med flaskor, tavlor, fruktskålar och ljusstakar.

Det blir ett lite annorlunda sätt att inreda fönsterbrädet på, som direkt . Genom att inreda dem ger du hela hemmet ett lyft. Nu är det fågel, fisk och mittmellan som gäller. Kolla in designern Isabelle McAllisters bästa tips för ett grönare hem. Drömhems trädgårdsredaktör Kerstin Holmberg har valt tåliga favoriter . Susanne kan du visa mer inredning med balkong för jag behöver göra om i min balkong, har hemska balkongs golvet . Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för fönsterbrädan.


Att inreda fint i fönster är inte alltid det lättaste. Jag vet att jag själv kämpade en halv.

DEHUS FÖRVANDLADES TILL ETT HÄRLIGT JULHEStora fönster. Camilla och Pers sovrum ligger i ena hörnet av övervåningen och har stora vackra . Tänk gärna enkelt och krångla inte till det så mycket. Böcker är lika fint till att skapa stilleben med på fönsterbrädan likväl som på soffbordet. Nöj dig inte med en enslig begonia på fönsterbrädan. Effektfullt arrangerade växter kan ge din inredning ett riktigt lyft i höst.


Med enkla knep inreder du fönsterbrädan i ett tema som passar dig. Inredning och prylar designat av Lagerhaus för dig, ditt. Glöm tavelväggen, det finns många andra sätt att inreda med tavlor.


Inred med ljuvlig sommarkänsla – tips för hemmets alla rum. Små ramar eller konstverk är ett enkelt sätt att förgylla fönsterbrädan. Det finns ett stort intresse för att inreda med gröna växter – en både. Har du fullt på fönsterbrädan kan du placera växterna i amplar som . Skruva fast den på skrivbordet, vägghyllan, fönsterbrädan - välj själv. Gjord i matt färgad metall med blanka metalldetaljer.


Tvinnad textilkabel med brytare. Att den lättskötta växten som knappt behöver vatten eller annan omvårdnad för den delen (high five på den) är hetare än någonsin är ett faktum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg