fredag 21 november 2014

Matt läppenna

Twist-up Matt Lips Naked. Trenden med matta läppar har i höst fått ett allt starkare fäste med nya läppennor i snygga nyanser, en del ger extra matt finish – andra en . Få fylligare läppar och accentuera linjerna med en läppenna. Vi har ett stort utbud av läppännor från.


Upptäck Velvet Matte Lip Pencil - Sammetsmatt Läppenna och köp dem sedan från Sephora.

Förhöj din skönhetsrutin med Sephoras största märken. Suede Matte Lip Liner NYX Professional Makeup Los Angeles g. Ultra Matt Liquid Lipstick. Make Up Store MUS Lip pencil Läppenna Matt Nyans: Graceful Helt Ny!


Jag gillar inte när det blir för glansigt och när läppstiftet flyter ut åt sidorna så istället brukar jag har en riktigt bra (och matt ) läppenna och det räcker. En läppenna som används f. Förstärk läpparna med en läppenna.

Har du torra läppar ska du inte använda ett matt läppstift, eftersom de har en tendens att torka ut läpparna. Det går utmärkt att använda läppennan enbart, som oftast ger en snygg matt look. Hållbart läppstift med mycket pigment. Det står lipgloss på hylsan men det är som ett läppstift. Tas bort med all slags olja eller remover.


Krämig Läppenna ROSEWOOD skapad för att forma, fylla eller skapa vackra. Ett brett sortiment av vackra kulörer som passar våra Lip-Stay Matte Läppstift. Start Makeup Läppar Läppenna.


En naturlig läppenna är ofta baserade på olika typer av vegetabiliska vaxer och oljor, vilket kan vara skönt att veta om man mot förmodan skulle få något i . Passa på att fynda redan idag! Upptäck IDUN Minerals Björnbär matta läppstift, ett matte läppstift med högrenade mineraler. IDUN Minerals läppstift kombinerar högrenade mineraler med klassiska färger som ger matt finish. Matt liquid lipstick n°8Beige nude. Flytande matt läppstift, EKOcertifierad.


Infallible Matte Max Läppstift - En matt läppenna. Skulptera och blanda oändliga looks från gradvis ombré till full färg.

Berikad med mikro-oljor för en . Hitta läppstift, läppennor eller läppglans som kompleterar din look idag. Se The Body Shops fulla sortiment här och finn nyansen för dig! Använd en läppenna i en liknande färg för att definiera eller ge . Men läppenna gillar jag mycket mer, de sitter oftast längre.


Man kan måla skarpa fina kanter och jag tycker att det ger en finare, oftast matt. Home Läppmakeup Läppenna Gigi Hadid Läppstift och Lipliner Kit. Nu kan du skapa en matt look för läpparna som är godkänd av Gigi.


Har du inte rätt färg kan du använda en transparent läppenna som . Isadoras Perfect Matt Lipstick känns förvånande lätt trots att färgen är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg