torsdag 6 november 2014

Hus på hjul sverige

Att huset står på hjul innebär att du kan flytta eller sälja din Rullebo om dina behov skulle förändras. Flyttbara hem på hjul – det är vad Lidköpingsbaserade Rullebo erbjuder sin växande skara kunder. På Bomässan visar företaget upp en av . Designing and crafting tailored luxurious and eco-friendly tiny homes.


Att bygga ett hus utan att äga en tomt är möjligt för den som sätter hjul på huset.

Möt Lina och Markus, två inspirerande entusiaster som båda . Ett väldigt litet hus på hjul. Living Big In A Tiny House handlar som ni kanske kan förstå om små hus. Genom att fundera över sitt eget leverne och intressera sig för minimalism, i form av minimalt ägande, bestämde sig Gudmar Söderin för att . Tiny house: 19-åriga Lina Spåls från Borlänge ville slippa hyra eller köpa bostad - bygger sitt eget minihus på hjul.


Paret Jenna och Guillaume sa upp sig från sina arbeten för att bygga ett minihus på hjul och ge sig ut på sitt livs äventyr. Kika in i den här lilla stugan på hjul – den är full av överraskningar. Rullbara moduler som ställs upp på arrendemark är den nya affärsidén från Bert Karlsson.

Enligt entreprenören från Skara, är Sverige i ett . Hus på hjul ger möjlighet att bo skuldfritt, billigt och miljövänligt. Den som inte har kunskap om byggande lär sig längs vägen, resonerade Anna . Att flytta till ett m² hus på hjul innebar för Markus inte bara. Här kan du leva litet och billigt. Och tröttnar du på omgivningen är det bara att rulla vidare.


Webbdesignern Alek Lisefski ville leva ett enklare, . Köpa mark, utropa min egen Mikronation och följa Sveriges lagar i allt utom just Bygglov och. Vad har man för fördelar att bygga hus på hjul ? Att bygga hus på hjul kan vara ett sätt att bo billigt och skuldfritt. I Sverige finns flera kollektiv med småhus på vagn. Lina Spåls håller på att bygga ett Tiny House, ett litet hus på hjul som hon planerar att bo i när hon ska börja studera i Nässjö till hösten.


Vill du bygga ett eget hus på hjul ? Vlemmix chassi är klart att användas för egen byggnation av ett hus på hjul , s k Tiny House (eller mikrohus, villavagn, bovagn). Orsakerna är flera till att allt fler hakar på trenden att bygga sitt eget mikrohus. USA och som spridit sig även till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg