tisdag 18 november 2014

Sundsvall se logga in som elev

Sundsvalls kommuns offentliga webbplats. Logga in som medarbetare. Ange ditt personliga användarnamn och lösenor det du använder för att logga in på kommunens datorer. Med hjälp av RSS kan du enkelt hålla koll på om sundsvall.


Här kan du ta del av aktuell information som rör förskola, fritidshem och skola. Tilläggsbelopp för barn eller elev i behov av extraordinära stödinsatser .

Du loggar in med e-legitimation i form av bank-id eller . Du som elev loggar in på Its Learning via MobilityGuard som syns på startsidan för Its Learning. Vårdnadshavare fortsätter att logga in från den här sidan, på precis samma sätt som tidigare. Målet med Skolfederation är att en elev eller lärare ska.


Levererad av SchoolSoft . Please select the system you want to access. Se filmen i sin helhet längre ned på sidan. Vi vill att du som elev ska förverkliga dina drömmar och idéer.


Vi har samlat forskning och analyser som rör politik och det politiska spelet på våra forskningssidor.

Här hittar du matnyttig information som rör dina studier. Som platssökande anger du personnummer. För att kunna logga in måste din skola eller kommun vara ansluten till Praktikplatsen. Fråga ansvariga på din . Det är ett enkelt, webbaserat program som är utformat för att hjälpa föräldrar,. School Soft föräldrarna få reda på detta.


Du som elev har många valmöjligheter i dagens samhälle och kommer få än fler i framtiden. Som elev har du en mentor som följer dig lite extra under din studietid. Dimitrios Pagourtzis pekas ut som skolskytten. I litteraturlistan kan du se vilka böcker du behöver.


För dig som vill ha mer idrott på schemat. Redan som barn sätter du upp mål och drömmer om framtiden. Se våra elever i Hall of Fame. ILT Inläsningstjänst har smarta verktyg som underlättar vardagen för dig som pedagog – från förskolan till gymnasiet. Testa direkt i din undervisning.


Läraren ska ha skrikit åt en elev som blev rädd och känner fortsatt. Han såg ut som en vanlig elev på väg hem från skolan”. Vi kommer att se till så att den här personen döms på alla punkter.


På ansökningswebben kan du alltid se aktuella studievägar, statistik över antal.

Här kan du som är vårdnadshavare, elev eller lärare logga in på Vklass och . Om du får problem på jobbet har du en hel organisation som står vid din sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg