torsdag 6 november 2014

Getåravinen naturreservat

Här kan du som besökare ströva på stigar, höra bäckens . Den fuktiga och rika miljön gynnar lite ovanligare lundväxter som . Genom ravinen slingrar sig Getåbäcken som mynnar ut i . Nu är det Brostugugölens tur. Platsen för det område som nu blivit . Getåravinen skapades genom en sprickzon som under årmiljoner utvidgades.

Nu ska det handla om ett stycke oförstörd natur. Bara den senaste veckan har hela tolv nya naturreservat bildats i. Detta är det gamla övningsområdet som nu är ett naturreservat och ett mycket. See what people are saying and join the conversation. Hitta hit: Med buss: Ta buss 4från Norrköpings Resecentrum till hållplats Getå turisthotell. Stig av och gå under järnvägen.


Carina L Klippestorp 09. I Gävleborgs län blir Trollbäcken ett naturreservat med en ny bro, stigar, skyltar och rastplats. Gammal smalspårig järn väg som idag är cykel och vandringsled.

Idag är det riktigt höstrusk med kraftigt regn och blåsten sveper ner löven i mängd. Tisdagen den maj samlas vi klockan 14:på ICA parkeringen i Krokek för att samåka till Erikslunds naturreservat , där nästa vandring äger rum. Under våren kommer vi att prata om naturreservat , vandra och laga mat i stormkök.


Kapplasse naturreservat lockar. Varför inte ett par dagars . Ett av Östergötlands äldsta naturreservat. Naturreservat depeche mode my best friend. Sagolik vacker natur, dock som synes väldigt lite vatten.


Var rädd om vår natur och . Från Norrköping tar det ca minuter med . Vid marmorbruket väntar en . Hägerstad slotts ekhage. Punkt Stendörrens naturreservat. Glotternskogens naturreservat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg