onsdag 26 november 2014

Kaffefläckar på tyg

Kaffefläckar på kläder, mattan, soffan. De är svåra att få bort, men det finns knep! Kolla våra bästa tips och trick för att få bort fläckarna. Ett effektivt tvättmedel hjälper dig att ta bort kaffefläckar på kläder, dukar och andra tyger.


Undvik komplicerade, hemmagjorda lösningar genom att använda en . Fick du kaffe på kläderna i morse?

Lär dig ta bort kaffefläckar – du har nog allt du behöver hemma! Läs om våra bästa tips om hur du tar bort kaffefläckar här. Färska fläckar tas bort med kallt vatten. Tyger med kaffefläckar : Vita tyger kan doppas i kokande vatten, medans färgade tyger kan . Om kaffe har spillts på ett tyg eller duk objekt, till exempel en skjorta eller duk servett , bör du agera snabbt för att ta bort fläcken.


Om du inte fick det med en . Så ta detta som varning, får ni kaffefläckar på kläder, ta tag i saken genast så länge de är färska! Släng inte plagget bara i tvättkorgen för en tid! Tipset: Blanda tvållösning eller diskmedel och vatten.

Tvätta plagget på vanligt sätt. Undrar hur man tar bort en kaffe fläckar från kläder eller tyg ? Rengöring en kaffe fläcken kan vara svårt om du inte vet riktigt fläck borttagning tekniker. Te- och kaffefläckar i koppar. Handdiska med lite bakpulver. Behandla med såpa eller ättika.


Har olyckan just hänt: . Nyspillt kaffe på tyg gnids med en isbit eller kallt vatten. Detta knep går att använda för att ta bort kaffefläckar. I koppar eller muggar blir det ibland fläckar som kan vara svåra att diska bort. Ofta beror fläckarna på kaffe . Intorkade fläckar är svåra och ibland kan nästan vara kört, som med gamla kaffefläckar.


Då återstår ofta inget annat än att försöka bleka fläcken. Joe´s Jeans gjorde förra året ett par vita jeans som kunde stå emot fläckar av såväl kaffe som rödvin. Det liksom bara rann av.


På kulörta kläder kan du bestryka fläcken med en äggula . Torkade fläckar doppas i kokande vatten. Jag har avtagbart tyg på min soffa och trodde att det gick att tvätta det i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg