onsdag 23 september 2015

Custer rullställning

Mått:1x 130cm (längd x bredd) Plattformshöjd: 5 . Jag undrar om julas byggställning Climtec krause är något att ha (för husbehov) eller är de bara skrot? Har ni egna erfarenheter? Custers rullställning – x 1cm. Ligger i trevlig prisklass , men är det något att ha? Rullställningen kan i ett senare skede kompletteras och byggas ut.


Vi säljer marknadens bästa rullställning. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade . Vi har alla ställningar. Vi kan erbjuda flera olika typer av byggnadsställningar: För mindre arbeten av temporär art rekommenderas en moduluppbyggd rullställning i aluminium på hjul.


Robust och lättmonterad rullställning med överlappande stagning och genomtänkta lösningar för säkrare jobb. Finns i olika plattformshöjder . Kostar betydligt mindre än en skylift, är stadigare att jobba på och kräver . Altrex hantverkarställning är en hopfällbar rullställning av aluminium speciellt . Start making your own internet bussines today! Join our website and start learn HOW!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg