onsdag 30 september 2015

Takrännerensare

Välkommen till oss på Jula! Takrännerensare Fiskars Quikfit Additional image 1. Praktiskt redskap för att hålla dina takrännor fria från smuts och löv. Den här produkten har utgått ur sortimentet. En borste med kraftiga borst på den ena sidan och en .

Kombinationen av borste och skrapa ger bästa rengöringsresultat. Justerbar vinkel ger optimal placering från marken. Takrensare från Fiskars, effektiv för putsning av hängrännor.


Den optimala arbetsvinkeln kan justeras separat i bägge . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . TAKRÄNNERENSARE FISKARS QUIKFIT. Fri frakt över 4kr RoyalDesign. Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och .

Används tillsammans med tel. Igensatta takrännor är ingen enkel match. Framför allt på hösten måste dessa oftare än. QuikFit takrännerensare från Fiskars gör det mycket enklare att göra rent takrännorna. Så här års är de oftast fulla med multnande löv och annan smuts som . Styva borst på ena sidan och två kraftfulla skrapor i . Monteret på teleskopskaft kan den . Gardena Combisystem takrännerensare.


Alla priser anges inklusive moms. Med Klarna kan du Betala . Fiskars takrännerensare tillsammans med det medföljande teleskopskaftet löser problemet med att rensa och ta bort löv och annan smuts på höga höjder. Höststäda med en takrännerensare ! Här är en ny pryl som jag fastnade för bland alla pressrealiser som jag tittar på varje vecka.


För bekväm rengöring och rensning av takrännor. TAKRäNNERENSARE - Passar till combiskaft finns i olika längder. Produktbeskrivning: Praktisk rensare med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg