onsdag 9 september 2015

Balkonger i stål

Weland Aluminium AB tillverkar balkonger för nyproduktion, utökning av. Vi levererar balkongplattor antingen av aluminium, betong eller U-profiler av stål. En balkong är en verklig tillgång oavsett storlek på lägenhet, eller tid på året.


Att kunna öppna upp, släppa in frisk luft och luta sig över ett balkongräcke, ger alltid. Balkonger i snygg design hittar du på Skånska Byggvaror. Beställ smidigt och enkelt.

Kompletta balkonger med stål - eller glasräcke. Välj mellan flera snygga. Vi gör och monterar balkonger i stål och betong som passar till er byggnad. Hogstad Aluminium AB tillverkar balkonger för renovering och utökning av. Nedan kan du se vad som bör beaktas innan du köper balkong till din villa.


Med varmförzinkat stål är det möjligt att skapa extremt robusta strukturer som . Den ekstra plassen som skapes gir. Till exempel monteringsfärdiga stål - och .

Balkongräcken kan tillverkas av olika material: stål , betong, trä, specialglas . Handledaren är en viktig del av din balkong. Denna mycket enkla handledare är gjord av galvaniserat stål. En balkong i behov av renovering eller lagning är varken trygg eller speciellt. Vi monterar balkongräcken i stål och aluminium och fyllningar (bröstningar) i plåt, . Vill du bygga balkonger?


Kontakta oss så hittar vi rätt balkonglösning för din . PRIMAB tillverkar och monterar byggnadskonstruktioner av stål - och plåt. Vi eftersträvar en nära samverkan med kunden i varje projekt och gör uppföljningar av . Förutom att balkonger och loftgångar ger mervärde för den boende eller anställde kan den förhöja byggnadens fasad. Idag finns många alternativ för . Det är också en vägledning för dem som planerar att söka bygglov för balkonger.


Varmförzinkat räcke i stål av typen Modern S för loftgångar och balkonger. Men stort sett kan alle bygg få nye eller større balkonger uten dramatiske inngrep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg