tisdag 29 september 2015

Renovera gamla ytterdörrar

Dörren är en del av husets själ och tidsanda och det finns ofta ingen anledning att byta ut den, menar Patrik Wendelius, byggnadsteknisk expert hos Villaägarna. Det kan vara svårt att hitta en ytterdörr som passar till ett gammalt hus , och om du gör det så kostar. Lösningen är att renovera den gamla.


Det finns alltid saker att göra, renovera , förändra och förbättra. De gamla dörrarna blir lätt bortglömda i den allmänna röran trots att deras tråkiga.

Finns i alla fall en tråd här med någon ( kommer inte ihåg vem) som gjorde ett fint jobb med sin gamla ytterdörr. Renovera gamla spegeldörrar? Isolera gammal ytterdörr ? Så rustar du sommartorpet – smart renoveringsguide - Lantliv.


Tegeltak är vanligt på gamla torp och stugor och betyder mycket för husets. Gamla ytterdörrar kan vara dragiga och otäta. Det kan lätt dra från gamla ytterdörrar och ett enkelt knep för . Bygga nya entrédörrar och renovera gamla spegeldörrar.

Jag googlade på bygga ytterdörr och se var man hamnar? Oavsett om färgen flagnar eller inte. Sitter den gamla färgen kvar, stryk ev. Det är ingen idé att renovera för det kostar lika mycket som att köpa nytt.


Oftast är det bättre kvalitet i det gamla , det gäller både fönster och dörrar,. Gamla fönster behöver underhåll och ibland en mer omfattande renovering för att överleva. I de flesta fall är det något man kan utföra själv, även om det kräver . Inför en diskussion om renovering eller byte av dörrar är det viktigt att fundera igenom ordentligt vad det är som fungerar och vad som inte . Vill du byta ut din gamla ytterdörr mot en likadan?


Eftersom de är kära i gamla saker och ogärna byter den så är frågan om det finns någon som renoverar gamla dörrar så det får ett modernt . Med Isodoor Cover är det enkelt att renovera gamla dörrar. Du behöver inte måla efteråt! Dörren blir inte synbart tjockare eller tyngre!


Det finns skivor i MDF avsedda för att montera utanpå befintlig dörr. För att slippa byta foder och karmar sätts .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg