måndag 14 september 2015

Klä mur med sten

Tycker du att din husgrund eller gamla L-stöd ser tråkig och kal ut? Ge nytt liv åt din mur med sten från Stenbolaget. Hos oss hittar du alternativ om du vill klä. Lätthanterliga stenar med låg vikt gör det enkelt att . Med beklädnadssten kan du också bygga en mur eller klä en ful husgrund.


Skiffer eller granit - Flisby har alternativen.

En beklädnadsstenar i äkta natursten. Blir ett snyggt alternativ för dig som vill bygga en mur , klä en sliten befintlig mur eller en husgrund. Har åkt förbi en mur som är klädd med granit. Det är alltså en leca eller betongmur som sen är satt med granitplattor (som kakel ungefär). Genom att sätta L-formade stenar i beklädnadens synliga hörn ger . Att klä in murar med en beklädnadssten är ett snyggt alternativ.


Patric och Daniel berättar om. Bygg en vacker mur med mursten, klä muren el husgrunden i granit!

Trött på den gråa betongtrappan? Det behöver inte kosta skjortan med natursten. L-formade hörnstenar bidrar till ett intryck av att fasaden består av tjockare sten. Kan även beställas flamma. Mur Beklädnad Oregelbunden.


En vacker mur av granit eller kalksten kan bli trädgårdens favorit. Att klä en fasad med natursten är ett klokt och långsiktigt val. Murbeklädnad padang dark hörn. Mushroom plattor i natursten är ett exklusivt sätt att klä in grunden på hus eller klä in L-stöd.


Produkter i betong och natursten från S:t Eriks. Klä in din mur med en beklädnadssten i granit för att få en tidlös och exklusiv känsla på muren. Artikel om hur du bygger din egen mur med topaz sten från K-rauta.


Kom in till ett av våra varuhus och köp din sten idag. Molnsätra Gård Natursten , Trappblock i äkta granit - Molnsätra . Snyggt alternativ för dig som önskar klä din befintliga mur eller husgrund. Enkelt att montera på lekablock med superfix.


Oavsett vilken mur du är ute efter så kan vi på Gårda Johan hjälpa dig. En stabil stödmur, dubbelsidig eller kanske en mur av natursten.

Byasten grå mur 420x210x140mm Med Bya- sten får du en produkt som bär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg