tisdag 29 september 2015

Flexy hantverkarställning

Ställningen finns i påbyggbar modell och går då att kombinera . FLEXY är ett svensktillverkat system av rullbara aluminiumställningar med en. Vi producerar våra ställningar själva och säljer direkt från fabrik. Flexy aluminiumställningar. En smal rullställning med vikbar bottensektion.


Hantverkarställning HVS 700.

Går att kombinera med smal rullställning med måttet x meter. Denna hantverkarställning är praktiskt hopvikbar samt påbyggnadsbar med . Zip-up monteringsinstruktioner. FLEXY ställningsprodukter är typkontrollerade av SP Sveriges Tekniska. Plattformsstege Zarges ZAP Safemaster Visa varianter.


Kombistege Wibe Ladders Flexi Prof och Flexi Basic Visa varianter. Telesteps teleskopstege m. Sju olika plattformsnivåer. Trånga utrymmen och stora ytor som ska fixas?

Beskrivning: En lätt monterad. Ställningarna är svensktillverkade och givetvis testade och typgodkända enligt svenska normer och säkerhetskrav. Lättmonterad rullställning med överlappande stagning och smarta lösnin… 34.


BYGGETS STÄLLNING NR:MAXIMAL. HANTVERKARSTÄLLNING PLATTFORM. Cramo Flexi - ett smart hyresalternativ. Stabil hantverkarställning i las….


Den här byggnadsställningen från Wibe är enkel att transportera och montera, detta underlättar när du behöver . Karta och vägbeskrivning. Påbyggnadspaket till hantverkarställning WHS 400. En stabil och prisvärd hantverkarställning av aluminium i lastklass 3. Montage- och bruksanvisning FLEXY Trappställning För din egen och.


En stabil hantverkarställning i lastklass som är enkel att transportera och montera. Flexi Prof plattformsplåt för att få en stor och praktisk arbetsplattform För ledad kombisteg. Välkomna med era förfrågningar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg