onsdag 9 september 2015

Kantregel fönster

Kantregel för fönster och fönsterdörr. Används för inåtgående och utåtgående tvåluftsfönster utan post. Håller kvar mötesbågen i stängt läge när den . Fönsterhållare av mässing med gummistopp för inåtgående fönster.


Kan fås med mikrobrytare.

Uppfyller krav enligt av Svenska . Regeln är hävarmsmanövrerad och väl anpassad till rationell beslagning. Zinklegering med tapp av stål. För inåt- och utåtgående tvåluftsfönster med mötande bågar.


Användes till pardörrar och fönster med mötesbågar. Kolvens slaglängd mm. Slutbleck av propenplast. En kantregel är utmärkt beslag om man t.

Genom att fälla in en kantregel i bladsidan kan . Schüco är ledande leverantör av högkvalitativa fönster , dörrar och fasadsystem i aluminium, komposit och stål. Våra produkter säljs runt om i världen och . Tillverkas i obehandlat stål och kan beställas med regelbleck eller hylsa. Höjden på fyllningen bestämmer du sjäv, linjering med övriga fönster eller mer.


Om du är osäker på om dina dörrar och fönster möter kraven i din försäkring - ta kontakt. Säkerhetskantreglar för fönster och dörrar. Godkänd av Svenska Stöldskyddsföreningen. NorDan är en av Skandinaviens ledande fönster - och dörrproducenter. Ny unik kantregel som manövreras med enhandsgrepp som möjliggör enkel öppning . BESLAG FÖR FÖNSTER För innanfönster . KANTREGEL 3GALVANISERAD.


Andvänds för utåtgående och inåtgående fönster utan post. Måttbeställda spanjoletter. Pardörr är försedd med handtag i aktiv dörr samt kantregel i passiv dörr.


För att fälla ut och in kolvstången är det fördröjning för att lättare få grepp på manöverarmen.

Artnr, Beskrivning, Utförande, Färg, Läng Enh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg