tisdag 8 september 2015

Sprayfärg trä biltema

NC-kombilack för all slags sprutmålning på de flesta material inom- och utomhus. Hyllplats: Välj varuhus. Sealer, primer för trä och metall. LACKFÄRG är en högkvalitativ, icke gulnande, uretanalkyd-lackfärg avsedd för trä - och metallytor liksom för snickerier och de flesta underlag såväl inom- som . Ger ett kromliknande utseende åt trä , metall etc.


Snabbtorkande färg som ger ett kromliknande utseende.

För användning på trä och metall, målad . Alla våra inom- och utomhusfärger är moderna produkter av högsta kvalitet, utvecklade och testade i moderna laboratorier under tuff svensk verklighet. Ett enkelt sätt att lacka om eller skydda dina saker. Färgen appliceras lätt och fäster på de flesta material.


Ger en elastisk, gummiliknande yta som skyddar mot. Var och handlade lite prylar och såg att biltema hade oljebaserad. Skillnanden är att med en billig färg så får man göra jobbet flera gånger.


Sprayfärg Color 4ml White.

A-N (Gösta Adrian Nilsson) på GalleriStockholm. Men jag har inte varit med om någon färg som dammat av sig. Allt blir på nåt sätt och lite. Vad vet jag eller då är de den sortens färg som ska efterbehandlas :idee: Kör så det ryker.


Det kanske är dags att måla om huset eller måla ett konstverk på väggen? Vi på K-rauta har roliga och spännande produkter att erbjuda dig som vill sätta lite . Biltema har ju stort urval av kulörer. Vattenburen sprayfärg för nästan alla ytor inom- och utomhus. Kan användas på trä , metall, plast, glas, betong och sten samt på cellplast. Till skillnad mot trä är det i stort sett underhållsfritt, ruttnar inte och tål små törnar utan att skadas.


Finns en billig färg som även är bra? Svindyr färg som på nytt grundmålat trä inte täckte ens efter 4:e . Folksams miljötest ger . Se det senaste resultatet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg