tisdag 17 november 2015

Stalldörrar mått

Boxar, spiltor och ligghallar måste hålla vissa minimimimått. Här nedan kan du se vilka måtten ska vara för inredningen i stallet enligt svensk lag. Mått och bestämmelser för byggnader och inrednng där du har hästar. Som ett allmänt råd anges att boxdörrar och stalldörrar bör vara x meter.


Med våra dörrar undviker du många irritationsmoment och de.

Stalldörr (gångdörr) med massiva brädor, levereras med lås, nycklar och handtag. Dörrarna tillverkas helt efter era mått eller behov. Här finner du information om mått på dörrar. För att det skall finnas utrymme att justera karmen, tillverkas samtliga våra dörrar och karmar med justermån.


Jag skulle valt att ha riktigt höga stalldörrar som din pappa säger, även om det inte behövs. Anläggning - Det här med mått. Vilken bredd och höjd kommer boxdörrar och stalldörrar att ha?

Undvik helst delade dörrar , eftersom de kan inbjuda till att bara. Stalldörrar helt måttanpassat till häststall och alla former av djurstall. Mått på stallets takhöj dörröppningarnas bred golv och liggytor är reglerade i föreskrifter. Halvdörr kallas också för stalldörr.


Dörren är indelad i två delar och varje del kan öppnas separat. Vi har ett brett sortiment, däribland har vi såklart den traditionella ytterdörren, som du kan få i olika mått. Med SparFönsters ytterdörrar får du en vacker detalj och . Fritt öppningsmått i boxdörr och stalldörr bör vara minst x m. Det mått som rekommenderas av Jordbruksverket avser fritt mått invändigt i karmen. Vindskydd Stabil Ett kraftigt vindskydd.


Byggs på beställning efter önskade mått. Svensktillverkade stalldörrar och hästdörrar direkt från fabrik. Med modern och flexibel produktion erbjuder vi alla mått.


Ytterdörrar och förrådsdörrar för omgående leverans, Kvalitèts dörrar med udda mått till riktigt låga priser. Dörrar med bredder som och höjder som 119 .

Dörrar från Gebo tål att hanteras – år efter år. Dörrar av alla slag utsätts varje dag för stora påfrestningar både när det gäller klimat och hantering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg