tisdag 17 november 2015

Rosa matta rund

Ta ut svängarna med en rund matta. Känns livet lite fyrkantigt? Varför inte mjuka upp det med en våra runda mattor. Den tjocka luggen dämpar ljud och är mjuk . Patchwork rosa - rund 2cm.

Runda mattor - Melange ( rosa ). Vi älskar mattor, både ute och inne! Shoppa mattor hos Ellos till bra priser. Välj bland hundratals olika mattor i härliga färger, material och modeller.


Pool är en enfärgad friezematta som har en tät och mjuk lugg i rosa. Ljuddämpare, golvdöljare eller trendhöjare – en matta är så mycket mer än en matta. Handvävd ryamatta, rund.

Hos JYSK hittar du ett brett utbud av mattor i flera olika storlekar och material. Köp din matta online och välj att hämta den i din närmaste butik. RASTA är en skön mattserie som levererar både vad gäller utseende och komfort. Super snygg matta från danska Sebra passar lika bra i barnrummet som i resten av hemmet! Fin rund matta med motiv av en grå flodhäst med en beige rutig duk och en rosa randig bakgrund.


Vacker, rund matta från Dixie med flätat, cirkelformat mönster. Lagervaror skickas inom 24timmar, . Vi har ett stort urval av mattor i olika former, färger och storlekar. Tillsätt mer färg i ditt hem med vår härliga runda matta i rosa. Denna ullmatta är handtillverkad i 1 ull i storleken 90cm diameter. Sebra randig matta Vintage rosa.


En matta i ull är naturligt . MATTA CIRKEL öglad matta i 1 slitstark polyamid med langetterade kanter. Brandklassad enligt certifierad testmetod. Miljöcertifierad enligt GUT.

Rund Rya Fancy matta i rosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg