måndag 9 november 2015

Laga bilruta göteborg

Att laga ett stenskott tar ca minuter, ett byte av bilglas ca h. Om du väljer att vänta på verkstaden så kan vi erbjuda dig . Vi byter bilrutor på plats hos dig i Göteborg , på ditt jobb eller var du än är! Du betalar bara självrisken. Våra erfarna tekniker byter och lagar bilglas hos dig i Göteborg. Du bokar tid online för att laga stenskott byta bilglas eller .

Laga stenskott, drop in hos oss på Thoréns Glas. Din glasmästare på Hisingen i Göteborg. Läs mer om oss och boka tid eller kom in för byte av bilglas och . Genom att låta laga ditt stenskott blir din bilruta lika stark som före skadan.


Bilias professionella bilglasmästare har lång erfarenhet av att laga stenskott och byta vindrutor. Bilia kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen . Göteborg som kan hjälpa dig om du behöver laga stenskott eller byta bilruta. Går du via ett försäkringsbolag är självrisken . Alla skador på din bilruta som ger reflex- och ljusbrytning är farliga ur .

Ett litet stenskott kan. Laga det direkt så att sprickan inte växer. Självrisken är 1kr för din Volvobil när du åker till en Volvoverkstad. När kan man laga stenskott? Kom in till oss på Bra Bil så undersöker vi vad som kan och behöver göras.


Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och reparationer av bilglas. Vi lagar och byter glas på alla bilmodeller! Stenskott, sprucken vindruta eller är den bara sliten?


Bilglas i Nacka – Mästare på bilglas. Länsförsäkringar Älvsborg är det gratis att laga ett stenskott. Det kan vi hjälpa dig med. Glasrutor på moderna bilar är integrerade med . Grön bock i resultatlistan betyder att verkstaden har möjlighet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg