tisdag 24 november 2015

Såpa trämöbler

Här visar vi hur man enkelt behandlar furumöbler med VästerbottensSåpa. Tyvärr är just effekten av detta något svårt att beskriva i text och bil . I mitt eget hem finns (förutom sängen) bara begagnade möbler och när. Matbord bör skötas med såpa , gärna en gång i veckan första tiden.


Stolar någon gång i månaden.

Det lönar sig att tvätta möblerna med. Trämöbler som känns torra och spruckna bör oljas in, helst två gånger per säsong. Linsåpa är en riktig mirakelprodukt, det brukar vi alltid framhålla. Och varför envisas vi med att man måste använda linsåpa på sina . Vänligen ha överseende med möbler som inte går att skapa lika fritt som i våra butiker,.


Gamla fungerande trämöbler ska inte slängas! Gamla vackra möbler är toppen, de håller länge, de är oftast gjorda av. Att lämna bordet helt obehandlat och låta det åldras vidare, .

När du underhåller dina möbler så tänk på att inte olja i solsken. Då torkar oljan för snabbt. Börja med att skura av träet med såpa.


Vår såpa är fri från tillsatser och konserveringsmedel vilket gör att den är. Textil , färg, såpa , möbler , inredningsdetaljer, trädgår belysning och mycket annat. Polerade och bonade möbler mår bra av en behandling med polermedel då och då.


Min fråga är: Är det bättre att behandla med högre del såpa ? Tycker anvisningarna som stod på dunken vitpigmenterad golvsåpa är i minsta . Skrubba möblerna med milt rengöringsmedel, t ex såpa , några gånger per säsong. Ibland kan trämöbler som står i stark sol avsöndra kåda. Tyvärr finns det inga underhållsfria möbler , alla kräver mer eller mindre underhåll. Normal rengöring består av tvätt med vatten o såpa. Efter lutningen kan du behandla golvet med olja eller såpa.


Som medlem hos oss har du alltid halva priset på möbelvård. Rabatten dras av i kassan. Produktbild - Natural Soap Protector, Såpa för trämöbler.


Han tror att renässansen för trämöbler , i Hillerstorps fall av furu, kan vara.

Tvättas med såpa och vatten och kan målas över med akrylatfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg