torsdag 12 november 2015

Halvmånefönster enkelglas

Halvmånefönster , inåtgående. VINDSFÖNSTER, ENKELGLAS. Endast för ouppvärmt utrymme.


Genomgående fast spröjs . Vilket material är det i fodret till dekorfönster med enkelglas ( halvmånefönster ). Fönster med mm enkelglas.

Ett billigt alternativ till. Gör ni mindre halvmånefönster ? Logen har ingen värme så enkelglas räcker gott! Runda fönster, halvmånefönster , måttbeställda. Vacker och traditionell ytterdörr med halvmånefönster för ett fint ljusinsläpp. Effektfönster Träfönster halvmåne Frostat glas Spröjs SP3.


Har ursprungligen haft lösa innanfönster, men dessa saknas. Aluminiumspröjs (ilagda mellan glasen).

Hitta billigaste Spröjsade fönster enkelglas hos AllaAnnonser. Vi har nu halvmånefönster från Blocket. Vitmålat med spröjs, fast enkelglas , storlek 50×1cm. Monterat och klart i gavelspets.


Går att få glasade med enkelglas , 2-glas eller 3- glas isolerruta beroende på önskemål och krav. Karmen är tillverkad av varmförzinkad Z-profil. Bågen består av varmförzinkad stålprofil, enkelglas och galler på insidan. Ett flertal halvmånefönster kompletta med karm och fönsterbleckLängd ca. Dörren har ett runt fönster i enkelglas och levereras grundmålad och komplett.


Maya är en dörr med trendigt halvmånefönster med rökfärgat glas som ger din . Bredd i botten:cmDe behöver fixas, ett sprucket glas. Vi slutförde året med att leverera två stycken enkelglas halvmånefönster. Utvändigt foder integrerat i fönstret.


Enkel och smidig montering! Leveranser i Sverige inkl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg