fredag 6 november 2015

Varmluftsgaller kamin

Vi erbjuder er alltid effektiva varmluftsgaller i olika designer som passar just er vedspis eller kamin. Här finns effektiva tillbehör som varmluftsgaller och inmurningskassetter i olika storlekar för vedspisen eller kaminen. Tillbehör till bästa pris! Här säljer vi varmluftsgaller av varierande fabrikat för din kakelugn och murspis med mera.


Varmluftsgaller till spiskupan finns i flera olika storlekar.

INMURNINGSRAM TILL GJG1. Välkommen att välja galler till din kamin hos oss! Contura varmluftsgaller grå med inbyggnadsmått 250x125mm . Insatsen Contura ipassar perfekt för dig som har egna idéer och vill designa din egen kamin eller eldstad. Ett generöst glas visar mycket av elden. Bild:Elda rätt i din kamin.


Den sitter högt upp så att elden syns i hela rummet.

Vi tröttnar aldrig på den, för den . Med denna kamin -insats gav vi den gamla eldstaden en modern och diskret stil med mycket eld som lyser upp hela rummer. Andra tillbehör som ni kan vilja ha till er kamin kan vara ved-behållare, eldgaffel,. Installera ett varmluftsgaller. Montering av kassett i öppen spis. Inmurningsramar till varmluftsgaller.


Vad kostar det att installera en kamin med skorsten? En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! Vi på K-rauta har flera. Kamin Westfire Santa Fe TS Täljsten.


Rais q-be Denna kamin har en supertrendig, kubistisk stil och en. VARMLUFTSGALLER 205X1REKTANGULÄRT. Detta gäller även våra tillbehör som t. Innan du börjar elda i kaminen är det viktigt att skorstensfejarmästaren besiktigar anläggningen och provtrycker både kamin , anslutningar och skorstenskanalen .

Lamellgaller som täcker öppningen runt kassetten, korta ben, varmluftsgaller , . Vi kan hjälpa till med val av kamin och utföra installationen. Vi utför även renovering av. Lustfyllda detaljer som vackert formgivna varmluftsgaller gör Ktill en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg