tisdag 24 november 2015

Oljade trägolv rengöring

Rengöring av oljade trägolv. Oljebehandlade trägolv rengörs med WOCA Natursåpa, Natur. WOCA´s såpor löser upp och avlägsnar smuts samtidigt som de . Unsubscribe from PALLMANN.


Regelbunden rengöring och underhåll är det bästa sättet att hålla oljade trägolv rena och vackra. Följ våra rekommendationer för att få ett trägolv som du kan ha .

Golvvård och golvrengöring trägolv. Tips om golvvård och hur du rengör och vårdar ditt trägolv. UNDERHÅLL AV OLJADE TRÄGOLV I KOMMERSIELLA LOKALER SIDA 18. Sist i PLUS pratades det bl. All sortens rengöringsmedel ska inte ens komma i närheten av oljat trä, vatten . Den rengör och återfuktar ytan och ger . Lackat eller oljat golv - det är stor skillnad på hur trägolven ska skötas.


PALLMAN CLEAN kompletteras grundoljebehand- lingen med PALLMANN. Ett oljat trägolv skadas av för mycket vatten, starka alkaliska ren-.

Ett högt koncentrerat medel till daglig rengöring av naturoljade golv. DET REKOMMENDERAS ATT BEHANDLA . Om du har ljusa parkettgolv behöver du rengöra dem lite oftare, eftersom de är mer. Oljat golv : Var försiktig eftersom starka fläckborttagningsmedel och hård . Små skador och repor får man alltid på ett golv. Använd inte allrengöringsmedel till rengöring av ditt trägolv. Produkten, vi rekommenderar till rengöring av oljade golv , är WOCA Natursåpa.


En av fördelarna med Junckers trägolv är att regelbunden rengöring och underhåll. Ett lackerat eller oljat trägolv behöver sällan en helt ny ytbehandling vid . Den största faktorn för nedsmutsning och slitage av ett trägolv är smuts som. Dagens trägolv är mycket mer resistenta mot vatten än äldre trägolv , men det betyder inte att du ska dränka dina golv i olika rengöringsmedel.


Så tar du hand om ditt golv. Live Natural är den oljade ytan från BOEN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg