fredag 27 november 2015

Horredsmattan blogg

Mattan är av 1procent plast vilket gör den extremt lättskött och underhållsfri. Handla svensktillverkade plastmattor online, smidigt och tryggt med dagars öppet köp. Då kunde en trend hålla i sig längre än vad den gör idag. Och en matta var tänkt att hålla livet ut.


På 60-talet när plastmattan hade en av sina största guldåldrar producerade . Horredsmattan är ett svenskt företag med långa anor.

Ella är en slitstark plast- och garnmatta i fiskbensmönster. Passar utmärkt framför diskbänken och under köksbordet. Mycket tålig och lättskött matta. Helfärgad matta där plast och garn är blandade, mattan har svetsade kortsidor.


Denna typ av matta är ett alternativ till plastmattan eller trasmattan för de som vill. I Mixed-mattan Liv har plastens slitstyrka kombinerat med bomullsgarnets komfort vilket ger en mjuk och skön matta. Går att tvätta i maskin precis som en matta i . Plast- och garnmatta Goose Mix Grön från .

Cross är mattan för dig som vill ha moderna, men stilrena linjer i ditt hem, mattan passar lika bra i köket, hallen eller varför inte i tvättstugan. Matto valmistetaan kokonaan muovista, joten se . Köp… Circle plastmatta färger - . Circle från HRD Carpets kan du välja bland färger och i storlekar. Du hittar färger och möjliga storlekar samt priser nedan.


Alla storlekar är ej lagervara - så . Här bloggar vi, Lotta och Jana. Dom mixade mattorna består av . AoB Bloggen med Annika Rådlund. Flotte tæpper fra HorredsMattan. MattDesign Matta Blogg Cerise är en vändbar plastmatta klassiskt randig.


En traditionell svensk produkt, med design, slitstyrka och lättskötthet. Randig plastmatta designad av Wiveca Hall. Thomas sitter i ett rum och tittar på linjeloppet (OS) och jag bloggar.


Løberen er vævet uden brug af blødgørere eller tungmetaller. Kvaliteten er i top og . Teppet er av 1prosent plast, noe som gjør den ytterst lettstelt og vedlikeholdsfri.

Inlägg om horredsmattan skrivna av Katrins kitchen. TVi Nyhetsmorgon när de . Prenumerera på bloggen via epost. Ange din e- postadress för att prenumerera på den här sidan, få meddelanden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg