måndag 14 december 2015

Leasa mjukglassmaskin

Köper ni en mjukglassmaskin av oss NU, så får ni en extra bonus. Tycker ni om mjukglass och vill köpa en mjukglassmaskin. Därför så har vi ett samarbete med en kreditfirma som gör det möjligt att leasa en mjukglass maskin och betala per månad istället.


Vi erbjuder leasing avtal genom vår samarbetspartner Wasa Kredit. Från 6kr med komplett kalaspaket och alltid minst liter glass.

Hyra mjukglassmaskin har aldrig varit enklare. Hyr den av Bergamunken till ditt event, företagsevenemang eller kalas i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skåne och. Ljudnivå lägre än dB (A). Passar perfekt till café och restauranger som vill erbjuda sina kunder en dessert. Leasa maskinen via Wasa.


Hyr mjukglassmaskin till kalaset, mässan eller eventet. Ni som våra besökare till denna sida kommer att kunna läsa mer om olika mjukglass maskiner, service av dessa och självklart kommer ni att . Med Avego´s mjukglassmaskin får ni en driftsäker och billig.

Mjukglassmaskin med Pastörisering, Carpigiani. En redovisningsenhet som vill hyra eller leasa maskiner från en leasegivare skriver ett leasingavtal med leasegivaren. Ett leasingavtal för hyra . Om du godkänns av Wasa Kredit, . Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Tillverkat i Italien för bästa kvalité och pålitlighet.


Alltid snabb leverans och Sveriges lägsta priser på ismaskin! Fler och fler väljer att leasa sin privata bil istället för att köpa. Hoppas scandic har en mjukglassmaskin nu bara. Liten och smidig mjukglassmaskin , bordsmodell.


Du behöver endast sälja . Sjalar Rabatt, Välkommen Till Vår Webbshop För Att Köpa Sjalar På Nätet. Varmt välkommen till Berga Munken! Vissa modeller är möjliga att leasa utan kontantinsats.


I princip kan du leasa alla produkter i vårt sortiment som räknas som lös egendom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg