måndag 28 december 2015

Sedum frö

Denna fetknopp liknar det kaukasiska fetblad som jag har i min rabatt. Om den är identisk så är den definitivt perenn. Mycket trevlig och dekorativ. Odling från frö : Sås inomhus.


Fröerna blandas med sand och fördelas jämnt på den fuktade jordytan. När groning sker placeras sådden svalare. Välkommen till ett trädgårdsföretag med inriktning ekologisk odling.


Vetenskapligt namn Fagopyrum esculentum ekologiskt odlat frö Sortbeskrivning Ettårig. Trivs på lätta och näringsfattiga jordar. Kan odlas på de flesta jordar där . Var kan man köpa frön så att man kan odla moss- sedum Matte. De behåller regnvatten och klarar därför bra av torka och soliga lägen.


Fröer, frön , svamp och tillbehör hittar du hos frökungen. Nordens bredaste sortiment av fröer. Här kan du enkelt köpa fröer . Medan oftast startas från sticklingar , kan sedum startas från antingen köpta utsäde eller utsäde som samlats in från trädgårdsväxter.


Produkt info: Höjd: 30cm. Blommar: juli - september. Sedum frön är långsamma . Saftigt blågrön, upprätt växtsätt.


Till djupt stenparti, blom- och . Ofta finns en ”succulentblandning” att köpa som frö , men då vet man inet vad som är härdigt eller inte. Men det finns många andra sorter också. Alltifrån riktigt låga till den högre Kärleksörten. Veg Tech har ett flertal olika ängsfröblandningar för olika marktyper och miljöer. Frukterna är stjärnformade kapslar med många frön , som har hög grobarhet.


Om man kan få tag på sedumplantor eller delar av sedum kan man sätta sådana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg