tisdag 22 december 2015

Elissi rullgardin

Detta är en kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier – upp till hela meter. Du reglerar den med kulkedja och du kan välja mellan ett stort . Kraftigare rullgardin som lämpar sig väl för större fönsterpartier, och kan fås ända upp till meter bred. En stilren rullgardin som finns i hundratals olika vävar, kulörer och texturer. Den regleras med kulkedja eller fjäderdrag eller kan kompletteras med sidostyrning .

Lameller är ett ytterst flexibelt alternativ för att skapa en skön ljusmiljö. Du har en uppsjö av färger att välja mellan och . Unsubscribe from HastaAB. Effektgardinen kan närmast beskrivas som en ställbar rullgardin.


Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur . I rätt färg och mönster skapar den dessutom en trivsam interiör i ditt hem. Elissi Sandatex Manuellt reglage Motorisering med fjärr Somfy Sunoff. Legnew Markis o Solskydd.

Vi erbjuder måttillverkade ELISSI. Elissi rullgardiner finns i många olika exklusiva, funktionella vävar. Kontakta oss för rådgivning . Monteras med skena och styrs med en centrerad draglina. Att montera våra plisségardiner ska vara enkelt. Rullgardin för montering i nisch eller på vägg.


Här nedan finner du vår monteringsanvisning. Det finns många olika modeller att välja mellan. Du kan välja att få en rullgardin med sidodrag, med . Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför ett komplett program av utvändiga och invändiga solskyd allt från en enkel designad rullgardin till fullt motoriserade, . Vårt sortiment består av två delar – ett brett standardsortiment under namnet Elissi samt ett helt flexibelt och anpassat sortiment som riktar sig främst till arkitekter . Det är kvalitet på ELISSI ´S produkter.


För mer info besök vår utställning på Truckvägen. Ett smidigt alternativ till en traditionell rullgardin som enkelt styrs med ett lätt tag i . I går kom äntligen rullgardinerna som vi haft så många turer med. Sju månader efter att vi gjort . Då priset på att tillverka en rullgardin , lamellgardin eller persienn nästan alltid är lägre på .

Montering av Elissi Symphony terrassmarkis svart sable med mörkgrå. Hos oss kan du få se det mesta från rullgardin till en stor terassmarkis. Läs mer och få ideér på: Elissi.


Du kan beställa din rullgardin med kulkedja eller traditionell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg