tisdag 22 december 2015

Sörab jord

Köp kompostjordKöpa jord i släpkärraBeställ hemleveransSortiment kompostjord. Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan . Gällande regler och villkor för privatpersoner vid ÅVC.


Som boende i någon av kommunerna Dandery Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Täby,.

Grovavfall är sådant som är för stort för att stoppa i soppåsen eller sådant som inte passar så bra som bränsle i en förbränningsanläggning. Förorenad jord , tryckimpregne rat trä, elskrot. Gemensam avfallsplanering. Mängd behandlad förorenad jord ton.


Du som konsument kan köpta större volymer jord till anläggningar hos våra. Stockby returpark, öppettider. Måndag till och med torsdag: 12. Fredag, lördag, söndag och helgdag: 9.

Företagskortet ( Sörab ) länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Enstaka mindre och rena stubbar, fria från jord och sten, lämnas på Hagbytippen i Täby. Tullingetippen, RIKSTEN, TULLINGE JORD OCH . Vi har skapat vår egen miljövänliga ” Jord gjord i Täby” som vi säljer till . SÖRAB -regionen fram till år. Maskintjänster för lastning och vägning av kompost och jord samt sortering av.


Trädgårdsavfallet komposteras och blir ny jord. Grövre kvistar och grenar flisas och . Möjlighet till avlämning av konstruktionsmaterial som till exempel betong, jord , sten eller kakel är begränsad till 20L. Större mängd tas enbart emot på Lövsta och . Vi får jordens resurser att räcka längre.


På Löt kan bland annat förorenad jord tas emot för behandling. Företag kan lämna sorterat grovavfall, rena deponilass, större mängder asbest och tryckimpregnerat trä, stubbar samt förorenad jord. Söderhalls Renhållningsverk AB ( sörab ) är ett mellanstort aktiebolag med anställda. Sten Johansson, chef för teknik och utveckling på Sörab. Den stora hög med ca år sedan, felköpt ( sand) jord håller på att ta slut.


Lundin ( Värmdö kommun).

Anläggningar för farligt avfall och förorenad jord. Nov Deponin hos Sörab i Löt består huvudsakligen av utsorterat industriavfall. När deponin är tillräckligt stor täcks den med jord för att sedan smälta . Nu är frågan vad man ska ha för jord ! Har sett på nätet att divsere firmor som Jehander och Sörab levererar jord med lastbil för det kommer ju . En av Norges ledande anläggningar för mottagning av förorenad jord och oorganiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg