onsdag 23 december 2015

Markiser till vitt hus

Tänk på att detta bara är en inspirationskälla. För mer information om vävarna klicka här! Röda hus är svårare, vitt eller grått här med. Här ser man vad som händer när man börjar laborera med färg i markisen.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för markiser.

Inredningsalbum om markiser. I år har vårt hus fått en ny färg. Måste sätta upp en markis ovan vårt köksfönster men vi kan bara inte bestämma färg. Som ni ser på bilden är huset vitt och ytterdörren dovt.


Så här väljer ni rätt markiser till huset - tips och inspiration för ett snyggt. Ett vitt hus lyfts till skönhetens skyar med de här blå markiserna ! Det finns så många fördelar med markiser.

FUNGERAR HELA GRÅSKALAN, FRÅN SVART TILL VITT ,. Med en markis kan du sätta din egen prägel på ditt vita hus. Prova en enfärgad i passande färg. Hos Sandatex finns det massor av fina . Markis -krister är en gammal kompis till mig som driver ett eget.


Vi har svarta markiser så det är därför jag är så velig med svart eller vitt ? Vad skall det vara för färg? Randigt ( vit och falurött). Nu ska vi byta markiser och jag kan inte bestämma. Utbyggnad på baksida i vitt.


Förutom de praktiska fördelarna markiser ger, så som behagligare. Här har vi monterat ljungfärgade terrass- och fönstermarkiser på vitt hus. Här fungerar ofta hela gråskalan alldeles utmärkt, från svart till vitt.


I Europa anses nyanser av vitt och beige utvidga utrymmet och förstärka ljuset. Gul, orange och rött ger ytor en varm ton, medan blått och grönt ger dem svalka . Pergolux Hillerstorp Vit.

En Terrassmarkis kan skydda ditt hus mot regn, rusk och nederbörd på ett bra sätt men den kan också göra så att ditt hus får ett nytt utseende. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Nyproducerade moderna hus med stora glaspartier kräver markiser och solskydd.


Här i blockrandigt gult och vitt från Riviera. Norra station Hässleholm Fönstermarkis vitt hus röd markis Markiser. MARKIS TILL RÖTT TEGELHUS.


Om vi här ger ett exempel på hur markiser kan förändra ett hus till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg