torsdag 24 december 2015

Hyra mässmatta

Hos oss hittar du mattor till båda mässa och event! Vi har nålfiltsmatta i flera olika kvalitéer och färger på lager för snabb leverans till bra pris. Väljer du att hyra kan du göra det på kort eller lång tid. Våra hyrespriser och försäljningspriser är . Nålfiltsmatta med plastfilm för event och mässor.


Finns i ett stort antal olika färger.

Slät nålfiltsmatta för användning på event, . Vi har ett brett lagersortiment med snabba leveranser. Hyra Mässmatta - arctichall, avspärrnings stolpar, avspärrningsstaket, avspärrningsstolpar, bajamaja, bajamaja hyra, barbord - företag, adresser, . Stick ut bland dina konkurrenter och skaffa en mässmatta med eget tryck istället för att hyra vanliga enfärgade mässmattor. Den absolut största tillgängliga . Mässmatta eller mässgolv finns i många varianter och prisklasser, allt från billigare nålfiltsmatta till exklusiva textilplattor , plastplattor eller snygga logomattor. Hyr Mässteknik – från 3D ritning till färdig monter Vi kan ljussättning och monterdesign.


Vi ritar er monter i 3 hjälper er att.

Köp din montermatta eller mässmatta online hos oss på Kilands mattor eller i vår butik i Jönköping. Vi hjälper dig att räkna ut vad som blir bäst för just dina behov. Vanligtvis arbetar vi så här: - Att hyra : Mattor i form av plattor i olika . En mässmatta är en enkel och tunn nålfiltsmatta som ofta ska användas under en kortare period som en dag på ett event eller en vecka i en monter. EXPO-N CA5lfilt-Sl CA4t-N CA5lfiltsmatta-m CA4ssmatta. Hyra-EXPOS-textilplattor-MATTIA-AB.


Mässhallarna brukar hyra ut, kolla med uställarservice. Kolla med: golv mattor matta röda mässmatta nålfiltsmatta textilmatta . Hyra Event och mässmatta - Event och . Event och Nöjesteknik jobbar för att underlätta för dig som arrangör. På BAUHAUS hittar du en mängd olika varianter av heltäckningsmattor - Vi har heltäckningsmatta på metervara och som golvplatta samt textilplatta! Köp Mässmatta Expo, ett objekt från Eventgross AB i Vaggery Jönköpings län, Sverige.


Annonsen listad under Övrigt, Arbetsplatsutrustning, Produkter. Här nedan ser du lite av det sortiment som finns att hyra hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg